Virtahepo olohuoneessa

Hellsten, Tommy
Nimeke: Virtahepo olohuoneessa
Tekijät: Hellsten, Tommy (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523544680
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 20,00 € (18,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 4. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 219
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Uutuudet
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: persoonallisuuden psykologia, psyykkinen kehitys, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, alkoholismi, aikuistuminen, itsetuntemus, itsetunto, itseluottamus, kasvuympäristö, mielenterveyshäiriöt, tunne-elämän häiriöt, lapsuus, minäkuva, riippuvuus, läheisriippuvuus
Äänikirja, 2019
MP3
20,00 €

E-kirja, 2011
EPUB
17,90 €

Tommy Hellstenin menestysteoksen sanoma on ajankohtainen vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Elämättä jäänyt, vaikea lapsuus velkoo saataviaan aikuisiässä. Toipuminen lapsuuden haavoista ja niiden synnyttämästä läheisriippuvuudesta on kuitenkin mahdollista.

Ihminen pyrkii usein hoitamaan haavojaan haitallisin keinoin. Hän ripustautuu muihin, pakenee työnarkomaniaan, päihteisiin tai ankaraan uskonnollisuuteen. Läheisriippuvuus voi silloin tulehduttaa koko perheen ja siirtyä uusien sukupolvien taakaksi.

Läheisriippuvuuden kierteen voi kuitenkin katkaista ja muuttaa omaa elämäänsä. Avaimia uuteen, ehyempään elämään tarjoaa uskallus kohdata oma sisäinen lapsi, se joka uskoi olevansa paha, koska häntä kohdeltiin huonosti. Tuon lapsen rehellinen kuunteleminen avaa mahdollisuuden mielekkääseen muutokseen.

Tommy Hellsten kuvaa klassikkoteoksessaan läheisriippuvuuden oireita ja taustoja pitkän ammatillisen kokemuksensa pohjalta. Kirja kertoo myös hänen omasta toipumisen tiestään.


Tommy Hellsten on kirjailija, mentor ja kouluttaja. Hän on kirjoittanut useita jo klassikoksi kohonneita teoksia, mm. Virtahepo olohuoneessa (1991) ja Saat sen mistä luovut (2000). Hänen uusin teoksensa on Enää en pelkää (2019).


Katso myös näitä tuotteita