Virtahepo olohuoneessa

Hellsten, Tommy
Nimeke: Virtahepo olohuoneessa
Tekijät: Hellsten, Tommy (Kirjoittaja)
Laitinen, Aku (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523541412
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 18.9.2019
Hinta: 20,00 € (18,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: aikuistuminen, alkoholismi, itseluottamus, itsetuntemus, itsetunto, kasvuympäristö, lapsuus, läheisriippuvuus, mielenterveyshäiriöt, minäkuva, persoonallisuuden psykologia, psyykkinen kehitys, riippuvuus, tunne-elämän häiriöt, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde
E-kirja, 2011
EPUB
17,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2023
Liepeelliset pehmeät kannet
20,00 €

Tommy Hellstenin menestysteoksen sanoma on ajankohtainen vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Elämättä jäänyt, vaikea lapsuus velkoo saataviaan aikuisiässä, mutta myös toipuminen lapsuuden haavoista ja niiden synnyttämästä läheisriippuvuudesta on mahdollista.

Ihminen pyrkii usein lääkitsemään haavojaan haitallisin keinoin. Hän ripustautuu väärällä tavoin muihin, pakenee työnarkomaniaan, päihteisiin tai ankaraan uskonnollisuuteen. Läheisriippuvuus voi silloin tulehduttaa koko perheen ja siirtyä uusien sukupolvien taakaksi.

Todellinen toipuminen on kuitenkin mahdollista: omaa elämäänsä voi muuttaa ja läheisriippuvuuden kierteen katkaista. Tärkeää on uskallus kohdata oma sisäinen lapsi, se joka uskoi olevansa paha, koska häntä kohdeltiin huonosti. Kuuntelemalla tätä lasta rehellisesti voi löytää avaimia uuteen, ehyempään elämään.

Tommy Hellsten kuvaa klassikkoteoksessaan läheisriippuvuuden oireita ja taustoja pitkän ammatillisen kokemuksensa pohjalta. Äänkirja on myös kertomus hänen omasta toipumisen tiestään.


Katso myös näitä tuotteita