Virtahepo olohuoneessa

Hellsten, Tommy
Nimeke: Virtahepo olohuoneessa
Tekijät: Hellsten, Tommy (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522472366
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 28.2.2013
Hinta: 17,90 € (16,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 1. painos, 2011
Julkaisuvuosi: 2011
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 17 ETIIKKA. ELÄMÄNFILOSOFIA. ESTETIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: persoonallisuuden psykologia, psyykkinen kehitys, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, itsetunto, itsetuntemus, aikuistuminen, alkoholismi, kasvuympäristö, läheisriippuvuus, riippuvuus, minäkuva, lapsuus, mielenterveyshäiriöt
Äänikirja, 2019
MP3
20,00 €

Pehmeäkantinen kirja, 2023
Liepeelliset pehmeät kannet
20,00 €

Elämättä jäänyt, vaikea lapsuus velkoo saataviaan pitkälle aikuisikään. Se voi pukeutua työnarkomaniaan, ankaraan uskonnollisuuteen tai olla riippuvainen päihteistä ja toisista ihmisistä. Hoitamattomana se voi tulehduttaa koko perheen ja siirtyä uusien sukupolvien taakaksi. Todellinen toipuminen on kuitenkin mahdollista, sillä ihmisessä itsessään asuu sisäinen parantaja. Kuuntelemalla itseään voi löytää uuteen, ehyempään elämään.

Tommy Hellsten kuvaa tässä klassikkokirjassaan läheisriippuvuuden oireita ja taustoja pitkän ammatillisen kokemuksensa pohjalta. Samalla kirja on kertomus hänen omasta toipumisen tiestään.

Virtahepo olohuoneessa ilmestyi ensimmäisen kerran kaksikymmentä vuotta sitten mutta kirja löytää yhä uusia lukijoita. Nyt tuhansien lukijoiden suosikki on saatavana ulkoasullisesti kokonaan uudistetussa muodossa ja uudella esipuheella.


Katso myös näitä tuotteita