Saa jännittää — Jännittäminen voimavarana

Martin, Minna
Nimeke: Saa jännittää — Jännittäminen voimavarana
Tekijät: Martin, Minna (Kirjoittaja)
Heikkinen, Mirjami (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523544932
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.5.2021
Hinta: 21,90 € 15,33 € (13,94 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Hyvinvointi ja terveys
Ihmissuhteet ja elämäntaito
Psykologia
Kirjastoluokka: 59.563 Mielenterveys. Tunne-elämän häiriöt
Avainsanat: elämänhallinta, ennaltaehkäisy, esiintymispelko, itsekasvatus, jännittäminen, mielenterveys, mielenterveysongelmat, sosiaalisten tilanteiden pelko
Pehmeäkantinen kirja, 2021
Liepeelliset pehmeät kannet
20,93 €

Sosiaaliset tilanteet ja esiintyminen jännittävät monia meistä. Sydän pamppailee ja puna nousee poskille, kun on aika esitellä uutta projektia. Kädet hikoavat ja ääni pettää, kun pitäisi tutustua vieraisiin ihmisiin.

Saa jännittää -teos tarjoaa käytännöllisiä keinoja jännityksen lievittämiseen. Jännittäminen on hyvin yleistä, eikä siitä ole edes tarpeen pyrkiä kokonaan eroon. Hyväksymisen, itsemyötätunnon ja harjoittelun avulla jännittämisen voi kääntää voimavaraksi, josta on hyötyä monissa tilanteissa.

Kirjan uudistetussa painoksessa mukana on entistä enemmän harjoituksia sekä uutta, ajantasaista tietoa jännittämisestä. Mukana on myös jännityksestä kärsineiden kokemuksia jännityksen kanssa elämisestä ja sen haltuun ottamisesta.


Minna Martin on psykologi ja psykoterapeutti, jolla on laajasti kokemusta psykofyysisestä työstä sekä yksilöpotilaiden että terapia- ja koulutusryhmien parissa. Vuoden 2015 psykologiksi valittu Martin asuu Turussa. Hän on kirjoittanut mm. teokset Hengitys virtaa (2018), Mieli meissä (2019, yhdessä Matti Keinäsen kanssa) ja Mielelläni kehossani (2020, yhdessä Petra Saarnirannan kanssa).


Katso myös näitä tuotteita