Mielelläni kehossani — Kohti hyväksyvää suhdetta itseen

Martin, Minna; Saariranta, Petra
Nimeke: Mielelläni kehossani — Kohti hyväksyvää suhdetta itseen
Tekijät: Martin, Minna (Kirjoittaja)
Saariranta, Petra (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523541160
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 239
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Hyvinvointi ja terveys
Kirjastoluokka: 14.4 Persoonallisuuden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: itsekasvatus, hyväksyminen (psykologia), empatia, ruumis, identiteetti, minä
E-kirja, 2020
EPUB
21,90 €

Rauhallinen suhde itseen ja omaan kehoon on hyvinvoinnin perusta. Miksi itsensä hyväksyminen sitten on niin vaikeaa, etenkin naisille?

Mielelläni kehossani tarkastelee naisen suhdetta kehoonsa monipuolisesti ja myötätuntoisesti ja johdattaa lukijan pohtimaan suhdetta omaansa. Teoksessa syvennytään elämänvaiheisiin, joissa kehosuhde on altis haavoittumaan, ja pohditaan esimerkiksi ihmissuhteiden, kehosuhdeperinnön ja itsemyötätunnon vaikutusta kehonkuvaan. Kehoon liittyviä uskomuksia ja tunteita voi onneksi aina oppia muuttamaan.

Mukana on omakohtaisia, koskettavia tarinoita siitä, miten suhde omaan kehoon voi muuttua ja parantua. Kirja tarjoaa myös pohdintatehtäviä, jotka auttavat kehosuhteen syventämisessä.

Minna Martin on psykologi ja psykoterapeutti, jolla on laajasti kokemusta psykofyysisestä työstä sekä yksilöpotilaiden että terapia- ja koulutusryhmien parissa. Martinilta on aiemmin ilmestynyt teokset Mieli meissä (yhdessä Matti Keinäsen kanssa, 2019), Saa jännittää (2017), Hengitys virtaa (2016). Minna Martinille myönnettiin Vuoden 2023 Tietokirjailijapalkinto ja hänet valittiin 2015 Vuoden psykologiksi. Petra Saariranta on erityisluokanopettaja (KM). Hän kirjoittaa blogia Arkeen kätketty aarre ja tekee äideille suunnattua podcastia Keskeneräiset äidit. Molemmat asuvat Turussa.


Katso myös näitä tuotteita