La mia Italia — Ihana, mahdoton Italiani

Salovaara, Sirkku
Nimeke: La mia Italia — Ihana, mahdoton Italiani
Tekijät: Salovaara, Sirkku (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523546493
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 17.1.2022
Hinta: 11,90 € (10,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Matkat
Pokkarit
Kirjastoluokka: T46.2 Italia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntapa, italialaiset, italialaisuus, kokemukset, yhteiskuntakuvaus
E-kirja, 2021
EPUB
21,90 €

Äänikirja, 2021
MP3
23,90 €

Italia on auringon paistetta, herkullista ruokaa, ikiaikaista kulttuuria, nautinnollista la dolce vitaa - kyllä, ja paljon muuta.

Firenzessä yli kolme vuosikymmentä asuneen Sirkku Salovaaran teos kutsuu mukaan italialaiseen elämänmenoon, jossa vannotaan yksilöllisyyden nimiin ja ollaan silti Tutti insieme, Kaikki yhdessä!

Italia on maa, mutta onko se myös mielentila? Hermoja yhä välillä koetteleva arjen kaaos ja huimaava historia, ystävät ja yllättävät kohtaamiset, italian kieli, merenrannoille pakenevat kesälomalaiset, mehukkaat sitruunat ja mykistävän maukkaat oliivit, maineikkaat kaupungit ja syrjäseutujen pienet kylät - kaikki ne kuuluvat Sirkku Salovaaran Italiaan.

La mia Italia on elämänmakuinen lukuelämys Italian ystäville. Se vie matkalle maahan, josta Verdi totesi: ”Sinä saat vaikka maailmankaikkeuden, kunhan minä saan Italian.”

Sirkku Salovaara on Firenzessä asuva toimittaja ja koordinaattori. Hän on työskennellyt monille suomalaisille medioille sekä Firenzessä toimivassa kansainvälisen politiikan instituutissa. Salovaara on asunut Italiassa yli kolme vuosikymmentä.


Katso myös näitä tuotteita