La mia Italia — Ihana, mahdoton Italiani

Salovaara, Sirkku
Nimeke: La mia Italia — Ihana, mahdoton Italiani
Tekijät: Salovaara, Sirkku (Kirjoittaja)
Wiklund, Linda (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523543768
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 27.1.2021
Hinta: 23,90 € (21,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 6t 58m 0s
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Matkat
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 46.2 Italia
Avainsanat: elämäntapa, italialaiset, italialaisuus, kokemukset, yhteiskuntakuvaus
E-kirja, 2021
EPUB
21,90 €

Pehmeäkantinen kirja, 2023

11,90 €

Italia on auringon paistetta, herkullista ruokaa, ikiaikaista kulttuuria, nautinnollista la dolce vitaa - kyllä, ja paljon muuta.

Firenzessä yli kolme vuosikymmentä asuneen Sirkku Salovaaran teos kutsuu mukaan italialaiseen elämänmenoon, jossa vannotaan yksilöllisyyden nimiin ja ollaan silti Tutti insieme, Kaikki yhdessä!

Italia on maa, mutta onko se myös mielentila? Hermoja yhä välillä koetteleva arjen kaaos ja huimaava historia, ystävät ja yllättävät kohtaamiset, italian kieli, merenrannoille pakenevat kesälomalaiset, mehukkaat sitruunat ja mykistävän maukkaat oliivit, maineikkaat kaupungit ja syrjäseutujen pienet kylät - kaikki ne kuuluvat Sirkku Salovaaran Italiaan.

La mia Italia on elämänmakuinen lukuelämys Italian ystäville. Se vie matkalle maahan, josta Verdi totesi: ”Sinä saat vaikka maailmankaikkeuden, kunhan minä saan Italian.”

Sirkku Salovaara on Firenzessä asuva toimittaja ja koordinaattori. Hän on työskennellyt monille suomalaisille medioille sekä Firenzessä toimivassa kansainvälisen politiikan instituutissa. Salovaara on asunut Italiassa yli kolme vuosikymmentä.


Katso myös näitä tuotteita