Villasukkavoron arvoitus

Niemelä, Reetta
Nimeke: Villasukkavoron arvoitus
Tekijät: Niemelä, Reetta (Kirjoittaja)
Kirkkopelto, Katri (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523542792
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,90 € 13,93 € (12,66 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Pikkiriin pulmatoimisto
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 69
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L84 KERTOMAKIRJALLISUUS
Ikäsuositus: 6
Pikkiriin pulmatoimiston uusin tapaus vaikuttaa kinkkiseltä. Voro on vienyt leipuri Ilmi Jauhopilven salaisimman reseptin, hupsiskupskakun ohjeen! Johtolankoja on niukasti: raollaan oleva ikkuna ja villasukan jäljet leipomon jauhoisella lattialla. Syysrieha lähestyy - miten kaupunkilaiset nyt saavat rakastamaansa kakkua juhlassa? Ja miksi ihmeessä Milla Myssyhyyry piileskelee salamyhkäisesti talossaan?

Samaan aikaan kaupunkiin saapuu spektaakkelimaisen säkenöivä Guruliina, joka tarjoaa kaikille Suurta Muutosta ja Menestystä. Pikkirii haistaa tapahtumissa palaneen käryä. Pannukakun voimalla Pikkirii ja Rymyjätti lähtevät setvimään tapahtumien vyyhteä.

Pikkiriin pulmatoimisto on helppolukuinen ja sopivasti jännittävä sarja juuri lukemaan oppineille. Sarja perustuu Reetta Niemelän ja Katri Kirkkopellon Vilske-aapiseen luomaan hassunhauskaan satumaailmaan.

Reetta Niemelä on palkittu runoilija ja lastenkirjailija. Niemelä toimii aktiivisesti lastenkulttuurin saralla, ja on mm. toteuttanut sanataidepajoja ja esiintynyt päiväkodeissa ja kouluissa ympäri Suomen. Niemelän ehtymättömästä mielikuvituksesta ovat saaneet alkunsa myös rakastetut Vilske-aapisen sekä Kummaa-esiopetusmateriaalin tarinat.


Katso myös näitä tuotteita