Viiltävät vuodet — Nuoren naisen selviytymistarina

Seppänen, Liisa
Nimeke: Viiltävät vuodet — Nuoren naisen selviytymistarina
Tekijät: Seppänen, Liisa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543843
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 241
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Yhteiskunta ja kulttuuri
Elämäkerrat, henkilöhistoria
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: mielenterveyshäiriöt, masennus, ahdistuneisuushäiriöt, itsetuhokäyttäytyminen, itsemurhayritykset, käyttäytymishäiriöt, traumat, päihdeongelmat, psykiatrinen hoito, huostaanotto, selviytyminen, murrosikä, nuoret, tytöt
Ulospäin kaikki vaikutti olevan hyvin. Sitten iloinen ja aktiivinen Selina, kympin tyttö, muuttui piittaamattomaksi, holtittomaksi nuoreksi - ongelmatapaukseksi.

Mitä tapahtui? Miksi hyväosaisen perheen tytär alkoi voida pahoin ja päätyi päihteiden käytön, viiltelyn, masennuksen ja itsemurhayritysten myötä vuosiksi psykiatriseen laitoshoitoon? Entä mistä löytyivät eväät parempaan - miten huostaanotettu, raskaasti diagnosoitu ja lääkitty Selina selätti vaikeudet ja löysi takaisin mielekkääseen elämään, tasapainoiseksi, työssään menestyväksi nuoreksi naiseksi?

Viiltävät vuodet on koskettava tositarina nuorten pahoinvoinnista ja niistä usein vaietuista, monesti ylisukupolvisistakin, ongelmista, jotka kätkeytyvät taloudellisen hyvinvoinnin alle. Se on myös tarina selviytymisestä, unelmista ja kaikesta siitä hyvästä, mitä voimme toisillemme antaa.

Liisa Seppänen on mikkeliläinen tietokirjailija ja teologian maisteri. Hän on julkaissut useita elämäkertateoksia ja muita tietokirjoja.


Katso myös näitä tuotteita