Varhaiskasvatusta ammattitaidolla

Järvinen, Mervi; Laine, Anne; Hellman-Suominen, Kirsi
Nimeke: Varhaiskasvatusta ammattitaidolla
Tekijät: Järvinen, Mervi (Kirjoittaja)
Laine, Anne (Kirjoittaja)
Hellman-Suominen, Kirsi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516077812
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 37,30 € (33,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Sarja: Practica
Painos: 4. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2009
Kieli: suomi
Sivumäärä: 218
Tuoteryhmät: Oppikirjat ja -materiaalit
Uskonto
Kirjastoluokka: K37.41 Päivähoito
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: varhaiskasvatus, kasvatus, lapset (ikäryhmät), palvelut, päivähoito, lapsilähtöisyys, ammattitaito, elinikäinen oppiminen, kasvatusyhteistyö, perheet, vanhemmuus, lapsen kehitys, lapsuus
Varhaiskasvatusta ammattitaidolla on tarkoitettu oppikirjaksi sosiaali-, terveys- ja kasvatusalalle, ensisijaisesti lähihoitajille. Tämä käytännönläheinen perusteos alle kouluikäisen lapsen varhaiskasvatuksesta soveltuu myös muille kasvatustyöstä kiinnostuneille.

Lähtökohtana kirjassa on laadukkaalle varhaiskasvatustyölle ominainen lapsi- ja perhelähtöisyys. Kirjan keskeisiä teemoja ovat vuorovaikutus, kontekstuaalisuus ja kasvatuskumppanuus. Näiden lisäksi painotetaan onnistunutta ohjausta, suunnitelmallisuutta ja turvallista kasvatusympäristöä osana lapsen hyvinvointia. Myös monikulttuurisuuteen ja erityiseen tukeen kiinnitetään huomiota.

Kirjassa on runsaasti oppimista tukevia elementtejä: monipuoliset lukukohtaiset tehtävät, kokoavat oppimistehtävät sekä orientaatiotekstit ja tiivistelmälaatikot tukevat opittavan asian sisäistämistä sekä oppimaan oppimista. Lisäksi kirjan sisällysluettelo on laadittu siten, että se toimii tiivistelmänä kirjasta. Lyhyet, helppolukuiset luvut jättävät myös opettajalle pedagogista liikkumavaraa.


Katso myös näitä tuotteita