Vanhemman kiukkukirja

Nurmi, Päivi; Pruuki, Heli
Nimeke: Vanhemman kiukkukirja
Tekijät: Nurmi, Päivi (Kirjoittaja)
Pruuki, Heli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523542594
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,90 € (23,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 171
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 14.16 Tunne- ja tahtotoiminnot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: vanhemmuus, tunteet, aggressiot, stressinhallinta, tunnetaidot, vanhemmat, vanhempi-lapsisuhde, kotikasvatus
Mitä jos vanhempaakin kiukuttaa, kun lapsi kiukuttelee? Miten aikuinen voi käsitellä omaa ärtymystään? Tämä kirja kutsuu vanhemman itsetutkiskeluun lapsen kiukun äärellä.
Vanhemman kiukkukirja tarjoaa käytännön työkaluja kiukun keskelle. Kirja auttaa ymmärtämään, mitä sekä lapsessa että aikuisessa tapahtuu, kun lapsi suuttuu. Miten tunteenpurkauksia voi kohdata ja miten anteeksiannon kautta rakennetaan yhteyttä uudelleen?
Lapsi oppii tunteisiin suhtautumista havainnoimalla vanhempiaan. Tunteita ei tule pelätä tai tukahduttaa, mutta niiden ilmaisemiseen ja kohtaamiseen tarvitaan tunnetaitoja. Aggressio on myös myönteistä muutosvoimaa, jonka voi kääntää toiminnaksi, joka tukee lapsen tervettä kasvua.


Päivi Nurmi on psykiatrian sairaanhoitaja ja työnohjaaja, jolla on pitkä kokemus työstä lasten ja nuorten parissa. Hän työskentelee perheneuvojana Riihimäellä.
Heli Pruuki on pariterapeutti ja perhepsykoterapeutti, joka työskentelee kehitysjohtajana Nuoressa kirkossa. Hän on julkaissut useita teoksia, muun muassa yhdessä Terhi Ketola-Huttusen kanssa kirjan Vihainen nainen (2018).


Katso myös näitä tuotteita