Uupumuksesta takaisin elämään

Mattila, Juhani
Nimeke: Uupumuksesta takaisin elämään
Tekijät: Mattila, Juhani (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523548206
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.3.2023
Hinta: 11,90 € (10,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 227
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Psykologia
Elämäntaito
Kirjastoluokka: T59.563 Mielenterveys. Tunne-elämän häiriöt
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: uupumus, stressi, työ, oireet, unihäiriöt, väsymys, ahdistus, kognitiiviset taidot, hoito, psykoterapia, tietoinen läsnäolo, toipuminen, työn kuormittavuus, työkulttuuri, minäkuva, tunteet, psykofysiikka, neurofysiologia
Avainsanat: ahdistus, hoito, kognitiiviset taidot, minäkuva, neurofysiologia, oireet, psykofysiikka, psykoterapia, stressi, tietoinen läsnäolo, toipuminen, tunteet, työ, työkulttuuri, työn kuormittavuus, unihäiriöt, uupumus, väsymys
E-kirja, 2021
EPUB
21,90 €

Äänikirja, 2021
MP3
19,95 €

Merkityksellisyydestä virtaa elämään

Uupuneen elämästä on kadonnut ilo ja tarkoitus. Silloin elämä on pelkkää suorittamista. Pahimmillaan uupumus johtaa toimintakyvyn täydelliseen menettämiseen.

Psykiatri Juhani Mattila kertoo, mistä uupumuksessa pohjimmiltaan on kyse ja mitä siitä toipuminen edellyttää. Pelkkä lepo ja sinänsä hyödylliset elämäntapamuutokset harvoin korjaavat pitkäkestoista, vaikeaa uupumusta. Keskeistä onnistuneessa toipumisessa on kyky suuntautua kohti läheisiä ihmissuhteita, kohti toista ihmistä. Vasta silloin aito itse ja elämän merkityksellisyys voivat löytyä jälleen.

Juhani Mattila on psykiatrian erikoislääkäri ja tietokirjailija. Hän on aiemmin kirjoittanut mm. ujoudesta, sosiaalisista peloista ja työuupumuksesta. Hän on julkaissut useita teoksia, mm. Uupumuksesta takaisin elämään (2021), Nöyryytys (2017) sekä Herkkyys ja sosiaaliset pelot (2014).


Katso myös näitä tuotteita