Uupumuksesta takaisin elämään

Mattila, Juhani
Nimeke: Uupumuksesta takaisin elämään
Tekijät: Mattila, Juhani (Kirjoittaja)
Noroila, Fanni (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523545793
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.11.2021
Hinta: 19,95 € 13,97 € (12,70 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Äänikirjat
Psykologia
Kirjastoluokka: 59.563 Mielenterveys. Tunne-elämän häiriöt
Avainsanat: ahdistus, hoito, kognitiiviset taidot, minäkuva, neurofysiologia, oireet, psykofysiikka, psykoterapia, stressi, tietoinen läsnäolo, toipuminen, tunteet, työ, työkulttuuri, työn kuormittavuus, unihäiriöt, uupumus, väsymys
E-kirja, 2021
EPUB
15,33 €

Pehmeäkantinen kirja, 2023

8,33 €

Merkityksellisyydestä virtaa elämään

Uupuneen elämästä on kadonnut ilo ja tarkoitus. Silloin elämä on pelkkää suorittamista. Pahimmillaan uupumus johtaa toimintakyvyn täydelliseen menettämiseen.

Psykiatri Juhani Mattila kertoo, mistä uupumuksessa pohjimmiltaan on kyse ja mitä siitä toipuminen edellyttää. Pelkkä lepo ja sinänsä hyödylliset elämäntapamuutokset harvoin korjaavat pitkäkestoista, vaikeaa uupumusta. Keskeistä onnistuneessa toipumisessa on kyky suuntautua kohti läheisiä ihmissuhteita, kohti toista ihmistä. Vasta silloin aito itse ja elämän merkityksellisyys voivat löytyä jälleen.

Juhani Mattila on psykiatrian erikoislääkäri ja tietokirjailija. Hän on kiinnostunut ujoudesta, sosiaalisista peloista, masennuksesta ja työuupumuksesta, joista hän julkaissut useita teoksia ja artikkeleita. Hänen aiemmin ilmestyneitä teoksiaan ovat mm. Nöyryytys (2017) sekä Herkkyys ja sosiaaliset pelot (2014).


Katso myös näitä tuotteita