Urheilun unelmia ja urotekoja — Kiveen hakatut

Teronen, Arto; Vuolle, Jouko
Nimeke: Urheilun unelmia ja urotekoja — Kiveen hakatut
Tekijät: Teronen, Arto (Kirjoittaja)
Vuolle, Jouko (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523540514
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,90 € (33,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Sarja: Kiveen hakatut
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 291
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Elämäkerrat, henkilöhistoria
Kirjastoluokka: 79.1 Liikunta. Urheilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: urheilijat, huippu-urheilijat, sankaruus, sankarit, huippu-urheilu, menestyminen, epäonnistuminen, urheiluvaikuttajat, urheilu, historia, henkilöhistoria, urheiluhistoria
Urheilijat ovat tarjonneet meille monia hienoja hetkiä. Urotekoja on tehty mäissä, radoilla, tukijoukoissa ja joskus kabineteissakin. Monet niistä muistetaan, vaikka osa on suurelta yleisöltä jo unohtunut. Elämä ei kuitenkaan ole vain urheilua. Sankarinviitan alla on aina ihminen unelmineen ja haaveineen, onnistumisine ja epäonnistumisineen. Millaisia ovat ihmiset urotekojen takana?

Arto Terosen ja Jouko Vuolteen uusi teos jatkaa tekijöiden huippusuosittua Kiveen hakatut -sarjaa, jossa he kertovat edesmenneiden urheilusankareiden ja urheilun taustavaikuttajien elämästä. Teosta varten on haastateltu mm. urheilijoiden omaisia, ystäviä ja kollegoita.

Teos on lukuelämys kaikille urheilun ystäville. Se on myös katsaus suomalaiseen elämänmenoon niin urheiluareenoilla kuin kotikatsomoissakin. Teoksessa ovat mukana mm. Matti Nykänen, Kalevi ”Häkä” Häkkinen, Anni Collan, Timo Mäkinen ja Pekka Peltokallio.

Arto Teronen ja Jouko Vuolle ovat kokeneita urheilutoimittajia, jotka ovat tehneet suosittua Kiveen hakatut -radiosarjaa ja kuusi aiempaa Kiveen hakatut -kirjaa sekä useita muita teoksia. Viimeisin teos Vastatuulesta myötämäkeen. Naiset suomalaisessa urheilussa (2018).


Katso myös näitä tuotteita