Suvun jäljillä — Löydä oma tarinasi

Lauerma, Liisa
Nimeke: Suvun jäljillä — Löydä oma tarinasi
Tekijät: Lauerma, Liisa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523544604
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,32 € (23,93 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 268
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 99.3 Sukuhistoria. Sukututkimus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: suvut, jäsenet, sukupolvet, sosiaalinen pääoma, arvot (käsitykset), vaatimukset, sosiaalinen periytyvyys, elämänkaari, elämänhistoria, kokemukset, muistot, sukututkimus, itsekasvatus
Meillä jokaisella on suku. Yhdelle se on rakas ja läheinen, toinen pyristelee siitä irti, kolmas tietää suvustaan tuskin mitään. Taustamme on silti osa meitä, halusimmepa tai emme.

Suvun jäljillä johdattaa tutustumaan omaan sukuun ja edeltävien sukupolvien elämään; miten he ovat eläneet, mitä kokeneet, mistä iloinneet ja mitä surreet, millaisissa maisemissa kulkeneet?

Tutustuminen elettyyn ja koettuun avaa näkymiä suvun elämään ja toisiin aikoihin, mutta myös itseemme. Millaista tarinaa suku on minulle tarjonnut? Onko tuo tarina voimavara vai taakka? Miten itse voin vaikuttaa tarinaani niin, että se olisi minulle paras mahdollinen?

Liisa Lauerman teos on kiehtova, itseymmärrystä ravitseva matka elämäämme sukupolvien ketjussa.

Liisa Lauerma on espoolainen tietokirjailija ja kouluttaja. Hän on kirjoittanut mm. lapsille suunnatun teoksen Sukuseikkailu (2011). Hänet on palkittu teoksistaan Suomen tietokirjailijoiden Tietopöllö-palkinnolla.

Kirjastoluokat 99.3 ja 17.3.


Katso myös näitä tuotteita