Superkaverikirja

Kalm, Merja
Nimeke: Superkaverikirja
Tekijät: Kalm, Merja (Kirjoittaja)
Mallius, Mira (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523548701
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 21.6.2023
Hinta: 19,90 € 13,93 € (12,66 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 48
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L79.8 Pelit. Leikit. Keräily
Ikäsuositus: 6
Mitä sinä ällöät, ihailet tai toivot? Pidätkö enemmän kuusta vai auringosta, lenkkareista vai kumisaappaista, omenasta vai banaanista? Kumpi meistä herää aamulla aikaisemmin? Kumpi on rohkeampi uusissa tilanteissa? Mitkä ovat sinun supervoimasi? Entä minun?

Superkaverikirja on uuden ajan ystäväkirja kaikenlaisille ja kaikenikäisille ystäville. Ihastuttavan, täytettävän kirjan päähenkilöitä ovat kirjan omistajan ystävät ja läheiset. Jokainen voi valita aukeamavaihtoehdoista sopivan ja kertoa itsestään, haaveistaan, kokemuksistaan, ajatuksistaan, mieltymyksistään sekä yhteisistä jutuista kirjan omistajan kanssa.

Täytettävä kirja pohjautuu suosittuihin teoksiin Hyvä tyyppi – supervoimien käsikirja sekä Hyvä kaveri – ystävyyden supervoimat. Niiden tapaan se antaa tilaa huomata vahvuudet itsessä ja toisessa. Kirjan kansien sisään kertyy tarina oman elämän tärkeimmistä supersankareista. Se sopiikin lahjaksi paitsi kouluikäiselle, myös kaikille, jotka haluavat tallentaa elämänsä supersankarit yksiin kansiin.

Merja Kalm on Turussa asuva luokanopettaja, kouluttaja sekä oppi- ja tietokirjailija, joka haaveilee muuttavansa maailmaa paremmaksi kirjoittamalla.

Mira Mallius on helsinkiläinen kuvittaja ja muotoilija, joka tunnetaan parhaiten suomalaisista eläinhahmoistaan korteissa ja kalentereissa sekä muissa paperituotteissa. Malliuksen kädenjälki näkyy myös monien kirjojen kuvituksissa.


Katso myös näitä tuotteita