Sukupuu — avain oman elämän ja perheen ymmärtämiseen

Ijäs, Kirsti
Nimeke: Sukupuu — avain oman elämän ja perheen ymmärtämiseen
Tekijät: Ijäs, Kirsti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522473080
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 20,00 € (18,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 7. painos, 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 222
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Pokkarit
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: perheet, perhe-elämä, perhetausta, suvut, sukupolvet, sukututkimus, elämänmuutokset, perinne, tavat (tapakulttuuri), arvot (käsitykset), perhesuhteet, perheenjäsenet, ihmissuhteet, lapset (ikäryhmät), tunteet, salaisuudet, traumat, perheterapia
Yhteiskunnan muutokset ovat hajottaneet sukuja ja katkaisseet yhteyksiä. Jos ihminen vieraantuu taustastaan ja yhteys omaan sukuun heikkenee, hän jää vaille tärkeimpiä tukiverkkojaan. Kuinka tässä tilanteessa voi löytää välineitä itsensä ja läheistensä ymmärtämiseen, elämänsä hahmottamiseen?

Sukupuu -kirjassa Kirsti Ijäs kertoo, kuinka sukupuu piirretään ja millaisia asioita se piirtäjälleen kertoo. Mukaan on hyvä ottaa neljä sukupolvea ja sukulaisten lisäksi myös perheen pitkäaikaiset lähi-ihmiset, jopa joskus kotieläinkin, jolla on ollut oma roolinsa perheessä. Suomessa, joka on myös sinkkujen luvattu maa, voi sukupuun piirtämisellä olla suuri merkitys oman identiteetin vahvistajana.

Sukupuu ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2003, minkä jälkeen siitä on otettu lukuisia painoksia. Nyt lukijoiden suosikki on saatavana ulkoasullisesti uudistetussa muodossa, kirjassa on myös teemoja kokoava täysin uusi luku.


Katso myös näitä tuotteita