Risteyksissä — Piispa Jukka Keskitalo 60 vuotta

Aalto, Mari; Rauhala, Juha; Saarinen, Satu; Urponen, Harriet
Nimeke: Risteyksissä — Piispa Jukka Keskitalo 60 vuotta
Tekijät: Aalto, Mari (Toimittaja)
Rauhala, Juha (Toimittaja)
Saarinen, Satu (Toimittaja)
Urponen, Harriet (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523545854
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.1.2022
Hinta: 36,90 € 25,83 € (23,48 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 168
Tuoteryhmät: Uskonto ja filosofia
Kristillinen usko
Kirjastoluokka: 28.71 Suomen evankelis-luterilainen kirkko
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: evankelis-luterilainen kirkko, kirkko-oppi, missiologia, hengellisyys, herätysliikkeet, saamelaisuus, arvot (käsitykset), kirkko (instituutio), yhteiskuntakehitys
Risteyksissä juhlistaa Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalon 60-vuotissyntymäpäivää. Monipuolinen esseekokoelma vie matkalle pohjoiseen ulottuvuuteen, reiteille, joilla risteävät niin kirkko ja yhteiskunta kuin kansat ja kielet.

Suomen pohjoisimman hiippakunnan piispan tehtävässä saa kulkea monenlaisia polkuja. Nyt näitä polkuja pitkin saapuu yhteen kirjoittajajoukko, joka kukin omasta näkökulmastaan tarkastelee kirkkoa ja yhteiskuntaa, kieltä ja kulttuuria, luontoa ja hengellisyyttä. Mukana on piispaa, professoria, päätoimittajaa ja -johtajaa, ministeriä ja tutkijaa, pohjoissaamea ja norjaa. Kohtaamisesta syntyy ajatuksia herättävä, innostava teos kaikille tavalla tai toisella pohjoisesta ponnistaville.


Kirjoittajajoukkoon kuuluvat Risto Saarinen, Veli-Matti Kärkkäinen, Eero Huovinen, Markku Kotila, Veli-Pekka Viljanen, Antero Mukka, Jørgen Skov Sørensen, Timo Ritakallio, Antti Palola, Taina Pihlajaniemi, Tytti Tuppurainen, Seppo Kolehmainen, Veli-Pekka Lehtola, Vuokko Hirvonen, Olav Öyrgard, Åsa Nyström, Jyrki Kangas, Marja Tuominen, metropoliitta Elia, Helga West, Teemu Kakkuri, Mari Leppänen, Ari-Pekka Palola, Aini Linjakumpu, Tuija Brax ja Irja Askola.


Katso myös näitä tuotteita