Päin helvettiä? — Ympäristöahdistus ja toivo

Pihkala, Panu
Nimeke: Päin helvettiä? — Ympäristöahdistus ja toivo
Tekijät: Pihkala, Panu (Kirjoittaja)
Järvenpää, Markus (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523546264
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 30.11.2021
Hinta: 19,90 € 13,93 € (12,66 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 10t 6m 0s
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Yhteiskunta, ympäristö
Uskonto ja filosofia
Uskonto ja filosofia
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 50.1 Ympäristönsuojelu. Luonnonsuojelu
Avainsanat: ahdistus, ilmastonmuutokset, lapsuus, luontosuhde, nuoruus, toivo, tunteet, viestintä, yhteiskunta, ympäristökysymykset, ympäristöongelmat
E-kirja, 2019
EPUB
15,33 €

Uutiset ympäristöön liittyen ahdistavat: ilmastonmuutos etenee, sademetsiä hakataan ja monet maailmanpäättäjistä vaikuttavat välinpitämättömiltä. Miten olla toiveikas, kun koko maailma tuntuu olevan menossa päin helvettiä?

Ympäristötutkija Panu Pihkala auttaa ymmärtämään ympäristöasioihin liittyviä henkisiä ulottuvuuksia. Hän tarjoaa välineitä omien tunteiden käsittelyyn ja valmiuksia auttaa toisia ihmisiä kohtaamaan ympäristöahdistus. Toivon näköaloja on etsittävä yhdessä.
Päin helvettiä? on ensimmäinen suomenkielinen teos ympäristöahdistuksesta. Psykologia, sosiologia ja teologia auttavat ymmärtämään, miksi ympäristön tuhoutumista on vaikea käsitellä.

Kirja soveltuu kaikille maailmankatsomuksesta riippumatta, vaikka senlopussa käsitellään ytimekkäästi kristillisen ajatteluntarjoamia näkökulmia ympäristökysymyksiin.

Toivoa on. Annetaan sille mahdollisuus.

TT Panu Pihkala työskentelee monitieteellisen ympäristötutkimuksen parissa Helsingin yliopistossa. Hän on mukana käytännön ympäristötyössä ja hänet tunnetaan etenkin kristillisen ympäristökasvatuksen kehittäjänä. Kirjassa hän ammentaa myös omista kokemuksistaan perheenisänä ja yhteiskunnallisena keskustelijana.


Katso myös näitä tuotteita