Päin helvettiä? — Ympäristöahdistus ja toivo

Pihkala, Panu
Nimeke: Päin helvettiä? — Ympäristöahdistus ja toivo
Tekijät: Pihkala, Panu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523540576
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.1.2019
Hinta: 21,90 € (19,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 10t 6m 0s
Tuoteryhmät: E-kirjat
Yhteiskunta ja kulttuuri
Yhteiskunta, ympäristö
Uskonto ja filosofia
Uskonto ja filosofia
Kirjastoluokka: 50.1 Ympäristönsuojelu. Luonnonsuojelu
Avainsanat: ahdistus, ilmastonmuutokset, lapsuus, luontosuhde, nuoruus, toivo, tunteet, viestintä, yhteiskunta, ympäristökysymykset, ympäristöongelmat
Äänikirja, 2021
MP3
19,90 €

Uutiset ympäristöön liittyen ahdistavat: ilmastonmuutos etenee, sademetsiä hakataan ja monet maailmanpäättäjistä vaikuttavat välinpitämättömiltä. Miten olla toiveikas, kun koko maailma tuntuu olevan menossa päin helvettiä?

Ympäristötutkija Panu Pihkala auttaa ymmärtämään ympäristöasioihin liittyviä henkisiä ulottuvuuksia. Hän tarjoaa välineitä omien tunteiden käsittelyyn ja valmiuksia auttaa toisia ihmisiä kohtaamaan ympäristöahdistus. Toivon näköaloja on etsittävä yhdessä.
Päin helvettiä? on ensimmäinen suomenkielinen teos ympäristöahdistuksesta. Psykologia, sosiologia ja teologia auttavat ymmärtämään, miksi ympäristön tuhoutumista on vaikea käsitellä.

Kirja soveltuu kaikille maailmankatsomuksesta riippumatta, vaikka senlopussa käsitellään ytimekkäästi kristillisen ajatteluntarjoamia näkökulmia ympäristökysymyksiin.

Toivoa on. Annetaan sille mahdollisuus.

TT Panu Pihkala työskentelee monitieteellisen ympäristötutkimuksen parissa Helsingin yliopistossa. Hän on mukana käytännön ympäristötyössä ja hänet tunnetaan etenkin kristillisen ympäristökasvatuksen kehittäjänä. Kirjassa hän ammentaa myös omista kokemuksistaan perheenisänä ja yhteiskunnallisena keskustelijana.


Katso myös näitä tuotteita