Oman elämäsi jedi — Ohjaajan kirja

Huovinen, Laura; Pruuki, Heli; Vesivalo, Antti
Nimeke: Oman elämäsi jedi — Ohjaajan kirja
Tekijät: Huovinen, Laura (Kirjoittaja)
Pruuki, Heli (Kirjoittaja)
Vesivalo, Antti (Kirjoittaja)
Nihtilä, Sini (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523543294
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 42,90 € (39,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 171
Tuoteryhmät: Kasvatus ja opetus
Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö
Kirjastoluokka: K38 KASVATUS. OPETUS. KASVATUSTIEDE
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ohjaus (neuvonta ja opastus), tukeminen, nuoret, nuoret aikuiset, elämänhallinta, arki, itsenäistyminen (psykologia), aikuistuminen, itsetuntemus, tunteet, ihmissuhteet, nuorisotyö
Itsenäistyjän kurssin ohjaajan kirja perustuu Oman elämäsi jedi - itsenäistyjän kirjaan. Kirjan pohjalta voi rakentaa nuorille aikuisille elämän- ja arjenhallinnan taitojen kurssin esimerkiksi toisen asteen oppilaitoksissa, järjestöissä tai seurakunnissa - kaikkialla, missä työskennellään itsenäistyvien ja aikuistuvien nuorten parissa.

Kirjassa on 27 aihealuetta, joista jokaiseen on runsaasti työskentelytapaehdotuksia. Aiheina ovat muun muassa itsetuntemus, tunteet, ihmissuhteet, hyvinvointi sekä työhön, asumiseen ja rahaan liittyvät asiat. Kirjan pohjalta voi kutakin aihealuetta käsitellä tunnista useampaan tuntiin kurssin ohjaajan tavoitteiden mukaan.

Laura Huovinen on helsinkiläinen pappi, joka työskentelee Nuorten TALOn toiminnanjohtajana. Jedikurssit ovat hänen kehittämiään.
Heli Pruuki on pariterapeutti, perhepsykoterapeutti ja tuottelias tietokirjailija. Hän työskentelee Lasten ja nuorten keskuksen kehitysjohtajana.
Antti Vesivalo on opinto-ohjaaja Alppilan lukiossa Helsingissä. Hän on tehnyt useita oppimateriaaleja oppilaanohjauksesta, yhteiskuntaopista sekä globaali- ja yrittäjyyskasvatuksesta.


Katso myös näitä tuotteita