Oman elämäsi jedi — Itsenäistyjän kirja

Huovinen, Laura; Pruuki, Heli; Vesivalo, Antti
Nimeke: Oman elämäsi jedi — Itsenäistyjän kirja
Tekijät: Huovinen, Laura (Kirjoittaja)
Pruuki, Heli (Kirjoittaja)
Vesivalo, Antti (Kirjoittaja)
Nihtilä, Sini (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523543287
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,90 € (23,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 184
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Kirjastoluokka: N17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Ikäsuositus: 18
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: aikuistuminen, itsenäistyminen (psykologia), nuoret, tunteet, identiteetti, itsenäinen selviytyminen, arki, ihmissuhteet
Oman elämäsi jedi on kirja nuorelle, joka rakentaa aikuista minäänsä ja maailmaansa. Millaisia asioita tulee vastaan, kun on aika itsenäistyä ja muuttaa omilleen? Mikä on vapauden ja vastuun suhde? Entä miten tämä kaikki pysyy hyppysissä?

Kirjassa käsitellään itsetuntemusta, tunteita ja ihmissuhteiden kiemuroita, puidaan konkreettisia elämänhallinnan kysymyksiä, jotka liittyvät koulutukseen, työhön, asumiseen, rahaan. Täytettävässä kirjassa on runsaasti erilaisia harjoituksia, joiden avulla aiheita voi työstää. Kirja tarjoaa näkökulmia ja eväitä, joiden avulla kasvaa itsenäiseksi ja rohkeaksi - oman elämänsä jediksi!

Laura Huovinen on helsinkiläinen pappi, joka työskentelee Nuorten TALOn toiminnanjohtajana. Jedi-kurssit ovat hänen kehittämiään.
Heli Pruuki on pariterapeutti, perhepsykoterapeutti ja tuottelias tietokirjailija. Hän työskentelee Lasten ja nuorten keskuksen kehitysjohtajana.
Antti Vesivalo on opinto-ohjaaja Alppilan lukiossa Helsingissä. Hän on tehnyt useita oppimateriaaleja oppilaanohjauksesta, yhteiskuntaopista sekä globaali- ja yrittäjyyskasvatuksesta.


Katso myös näitä tuotteita