Mummola — Runoja mummoista, vaareista ja lapsista

Korolainen, Tuula
Nimeke: Mummola — Runoja mummoista, vaareista ja lapsista
Tekijät: Korolainen, Tuula (Kirjoittaja)
Ikonen, Jani (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523545717
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 10.3.2022
Hinta: 24,90 € (22,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 70
Tuoteryhmät: Kortit, runo- ja lahjakirjat
Kirjastoluokka: 82.2 Suomenkieliset runot
Nuku ukin mussukka,
pari tuntia ja risat -
telkkarissa alkaa kohta
futiksen MM-kisat!

Isovanhemmuus avaa elämään aivan uuden ulottuvuuden. Arkisetkin asiat näkee uusin silmin, kun niitä katsoo lapsenlapsen näkökulmasta: mummolan sänky onkin iso laiva, ja mehuhetkestä mökin kuistilla kehkeytyy vaarin smoothiebaari.

Tuula Korolaisen humoristisissa ja liikuttavissa runoissa ääneen pääsevät mummot, vaarit ja lapset - ja myös isovanhemmuudesta vasta haaveilevat tai siitä vaille jääneet. Osa-aikainen vaari pelaa muksujen kanssa Pleikkaa, isoäiti päivittää noloja kuvia Facebookiin, ja lapsi pohtii, miten mummo voi mahtua mustikkaan. Tutuiksi tulevat myös varamummo, valemummo ja sateenkaarimummo.

Mummola-runokokoelma kuvaa samaistuttavasti isovanhemmuuden tuntoja ja isovanhempien ja lastenlasten ainutlaatuista suhdetta.

Tuula Korolainen on palkittu kirjailija, runoilija, toimittaja ja kriitikko. Hän on voittanut Finlandia Junior -palkinnon vuonna 2005, valtion lastenkulttuuripalkinnon vuonna 2012 sekä Suomen Kirjailijaliiton Tirlittan-palkinnon vuonna 2018. Yhdessä Riitta Tuluston kanssa hän on toimittanut mm. suositut ikääntymisrunojen antologiat Pää tallella (2008) ja Täyttä päätä (2012).


Katso myös näitä tuotteita