Monen sortin ystävät

Brooks, Felicity
Nimeke: Monen sortin ystävät
Tekijät: Brooks, Felicity (Kirjoittaja)
Ferrero, Mar (Kuvittaja)
Rauta, Tuuli-Maaria (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523542617
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 23,00 € 16,10 € (14,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Monen sortin -sarja
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 32
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Lasten tietokirjat
Kirjastoluokka: L85 SADUT. KUVAKIRJAT. SARJAKUVAT
Ikäsuositus: 4
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ystävät, ystävyys, ystävystyminen, ihmissuhteet
Hetket hyvän ystävän kanssa ovat korvaamattomia, ja ystävyys saa ilon kuplimaan. Kuprut ystävyydessä taas aiheuttavat huolta ja surua. Ja mitä sitten voi tehdä, jos ei ole ystävää?

Värikäs, kutsuva ja havainnollinen kirja on kattava opas ystävyyden poluille. Kirja vastaa moniin mieltä askarruttaviin kysymyksiin, kuten mihin ystäviä tarvitaan, miten ystäviä voi saada, millainen on hyvä ystävä ja millaista on ystävyys porukassa. Kirja tarjoaa välineitä pulmallisiin tilanteisiin: mitä tehdä, kun joku ei ole hyvä ystävä tai miten voi korjata rikki menneen ystävyyden ja pyytää anteeksi? Kirja sopii niin itsekseen tutkittavaksi kuin ryhmän yhteisen pohdinnan lähtökohdaksi. Vaalitaan yhdessä ystävyyttä!Felicity Brooks on palkittu brittiläinen lastenkirjailija. Brooks työskentelee Usborne-kustantamossa ja on kirjoittanut ja toimittanut satoja lastenkirjoja.

Mar Ferrero on madridilainen kuvataiteilija, joka on työskennellyt muun muassa animaattorina ennen keskittymistään lastenkirjojen kuvittamiseen.


Katso myös näitä tuotteita