Monen sortin moninaisuus

Brooks, Felicity; Ferrero, Mar
Nimeke: Monen sortin moninaisuus
Tekijät: Brooks, Felicity (Kirjoittaja)
Ferrero, Mar (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523545519
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 30.1.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 30.1.2022
Hinta: 21,90 € (19,91 € alv 0 %)


Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Monen sortin -sarja
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Uutuudet
Lasten- ja nuortenkirjat
Lasten tietokirjat
Tulossa
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Eikö olisi supertylsää, jos kaikki ihmiset olisivat samanlaisia? Värikkäässä pienten tietokirjassa iloitaan erilaisuuden rikkaudesta. Asiantuntijoiden laatima kirja käsittelee moninaisuutta eri näkökulmista raikkaasti ja lapsentajuisesti. Havainnolliset puhekuplat tuovat huumoria, ja lopun sanasto kokoaa keskeiset käsitteet. Jokaisen tulisi saada tuntea itsensä arvokkaaksi ja ainutlaatuiseksi - sekä osata kohdella muita ystävällisesti ja yhdenvertaisesti ikään, sukupuoleen, ihonväriin, kokoon, kansallisuuteen, kykyihin, uskontoon, kulttuuriin, kieleen, taustaan tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta! Kirja sopii niin itsekseen tutkittavaksi kuin ryhmän yhteisen pohdinnan lähtökohdaksi.

Felicity Brooks on palkittu brittiläinen lastenkirjailija. Brooks työskentelee Usborne-kustantamossa ja on kirjoittanut ja toimittanut satoja lastenkirjoja.

Mar Ferrero on madridilainen kuvataiteilija, joka on työskennellyt muun muassa animaattorina ennen keskittymistään lastenkirjojen kuvittamiseen.

4+


Katso myös näitä tuotteita