Missä syrjä sijaitsee? — Kun kaupunki ei ole kaikki

Keränen, Silja
Nimeke: Missä syrjä sijaitsee? — Kun kaupunki ei ole kaikki
Tekijät: Keränen, Silja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523545137
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 13.9.2021
Hinta: 19,90 € (18,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Yhteiskunta, ympäristö
E-kirjat
Kirjastoluokka: 34 ALUESUUNNITTELU. ALUEPOLITIIKKA
Pehmeäkantinen kirja, 2021
Liepeelliset pehmeät kannet
29,90 €

Maaseutu vai kaupunki? Suurkaupunki vai pikkukaupunki? Täällä vai siellä vai sekä täällä että siellä? Viimeistään koronavuosi on saanut monet miettimään myös asuinpaikkaansa. Peräkylät ovat tehneet paluun ja trendsetterit hakeutuvat maaseudun rauhaan.

Millaista on elämä kasvukeskusten ulkopuolella? Mikä saa ihmisen vaihtamaan suurkaupungin pienempään paikkakuntaan? Entä mitä aluepolitiikka, tuo karvalakkilähetystöjen jykevä turvasana, tänä päivänä oikeastaan tarkoittaa, ja miksi sillä on merkitystä ihan jokaiselle, kuljetpa raitiovaunulla tai potkukelkalla?

Silja Keräsen teos on omakohtainen matka alueiden Suomeen ja elämisen myötä- ja vastamäkiin siellä, mitä tavataan kutsua maaseuduksi; kyliin, kuntiin ja pikkukaupunkeihin. Teos etsii ja löytää vastauksia siihen, millainen on elävä Suomi tänään ja tulevaisuudessa.

Silja Keränen on Helsingin ja Singaporen kautta takaisin kotiseudulle Kajaaniin palannut diplomi-insinööri. Vihreänä poliitikkona Kainuussa toimiessaan hän on saanut perehtyä siihen, mistä alueiden elinvoima syntyy.


Katso myös näitä tuotteita