Missä syrjä sijaitsee? — Kun kaupunki ei ole kaikki

Keränen, Silja
Nimeke: Missä syrjä sijaitsee? — Kun kaupunki ei ole kaikki
Tekijät: Keränen, Silja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543355
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Yhteiskunta, ympäristö
Kirjastoluokka: 34 ALUESUUNNITTELU. ALUEPOLITIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: aluekehitys, maaseutu, pikkukaupungit, kasvukeskukset, kaupungistuminen, muuttoliike, paluumuutto, kokemukset, elämänlaatu, paluumuuttajat, asukkaat, syrjäseudut, aluepolitiikka, yhteiskuntakehitys, hajautettu työ, hyvinvointivaltio, tulevaisuus
E-kirja, 2021
EPUB
19,90 €

Maaseutu vai kaupunki? Suurkaupunki vai pikkukaupunki? Täällä vai siellä vai sekä täällä että siellä? Viimeistään koronavuosi on saanut monet miettimään myös asuinpaikkaansa. Peräkylät ovat tehneet paluun ja trendsetterit hakeutuvat maaseudun rauhaan.

Millaista on elämä kasvukeskusten ulkopuolella? Mikä saa ihmisen vaihtamaan suurkaupungin pienempään paikkakuntaan? Entä mitä aluepolitiikka, tuo karvalakkilähetystöjen jykevä turvasana, tänä päivänä oikeastaan tarkoittaa, ja miksi sillä on merkitystä ihan jokaiselle, kuljetpa raitiovaunulla tai potkukelkalla?

Silja Keräsen teos on omakohtainen matka alueiden Suomeen ja elämisen myötä- ja vastamäkiin siellä, mitä tavataan kutsua maaseuduksi; kyliin, kuntiin ja pikkukaupunkeihin.
Teos etsii ja löytää vastauksia siihen, millainen on elävä Suomi tänään ja tulevaisuudessa.

Silja Keränen on Helsingin ja Singaporen kautta takaisin kotiseudulle Kajaaniin palannut diplomi-insinööri. Vihreänä poliitikkona Kainuussa toimiessaan hän on saanut perehtyä siihen, mistä alueiden elinvoima syntyy.


Katso myös näitä tuotteita