Mieli maassa? — Ympäristötunteet

Pihkala, Panu
Nimeke: Mieli maassa? — Ympäristötunteet
Tekijät: Pihkala, Panu (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523540866
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,50 € 22,75 € (20,68 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 336
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Yhteiskunta, ympäristö
Kirjastoluokka: 50.1 Ympäristönsuojelu. Luonnonsuojelu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tunteet, ympäristökysymykset, ympäristöongelmat, ilmastonmuutokset, ahdistus, luontosuhde
E-kirja, 2020
EPUB
17,50 €

Mitä on ympäristöraivo? Tai ympäristöyllätys? Onko mielesi maassa vai ilmassa? Ympäristöahdistuksen ja toivon tulkkina tunnetuksi tullut Panu Pihkala pohtii uudessa kirjassaan, miten monin eri tavoin ihmisen tunne-elämä on sidoksissa maahan. Mieli ja maailma ovat syvässä vuorovaikutuksessa.

Ensimmäinen suomenkielinen ympäristötunteiden käsikirja johdattaa tuntemaan ja oivaltamaan, miten eri tunteet voivat liittyä luontoon ja ympäristöasioihin. Tarkoitus ei ole määritellä ympäristötunteita tyhjentävästi, vaan kutsua lukija pohtimaan ja tunnistamaan niin surullisia kuin iloisia mielenmaisemia. Kirja sopii kaikille tunteville maailmasta ja sen tilasta kiinnostuneille ihmisille.

TT Panu Pihkala työskentelee monitieteellisen ympäristötutkimuksen parissa Helsingin yliopistossa. Hänet tunnetaan ympäristökasvatuksen kehittäjänä, ja hänen edellinen kirjansa Päin helvettiä? Ympäristöahdistus ja toivo (Kirjapaja 2017) toi ympäristötunteet suomalaiseen keskusteluun.


Katso myös näitä tuotteita