Lepään joogamatollani ja rukoilen

Seppälä, Olli
Nimeke: Lepään joogamatollani ja rukoilen
Tekijät: Seppälä, Olli (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523542815
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,90 € (23,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 167
Tuoteryhmät: Uskonto ja filosofia
Rukous ja spiritualiteetti
Kirjastoluokka: 24.11 Rukous. Hartaudenharjoitus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rukoileminen, mietiskely, hiljaisuus, läsnäolo, pyhyys, hengellisyys, kristillisyys, jooga
Kuinka rukoilla 2020-luvulla? Avoimesti, tietoisesti ja keskittyneesti, läsnäoloa ja merkitystä etsien. Lepään joogamatollani ja rukoilen sanoittaa ajassamme olevaa henkistä ja hengellistä etsimistä ja löytämistä. Kirjan rukoukset ja lyhyet aforismit johdattavat rauhan ja hiljaisuuden hetkiin. Osaa kirjoittajista on inspiroinut kristillisen joogan harjoittaminen, toisia meditointi, kolmansia perinteinen hiljentyminen Jumalan edessä. Mukana on uudenlaista sielunmaisemaa mutta myös tuttuja kristillisiä äänenpainoja. Keskiössä on tietoinen hengellinen matkanteko uudella vuosikymmenellä. Rukoileminen on tämän matkan aloittamista.


Olli Seppälä on Kotimaa-lehden pitkäaikainen toimittaja. Hän kirjoittanut yli 20 tieto- ja runokirjaa. Seppälä asuu Helsingissä.
Teoksen muita kirjoittajia ovat mm. Anna-Kaisa Tuomi, Pekka Y. Hiltunen, Minna Mannert, Jan Ahonen, Risto Kormilainen, Tapio Koivu, Rebekka Naatus, Heidi Sikiö, Freija Özcan ja Kaisa Kariranta.


Katso myös näitä tuotteita