Lempeä linssi — Valokuvaus tienä läsnäoloon

Tanska, Johanna; Tanska, Juha
Nimeke: Lempeä linssi — Valokuvaus tienä läsnäoloon
Tekijät: Tanska, Johanna (Kirjoittaja)
Tanska, Juha (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523542044
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,90 € 20,93 € (19,03 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 210
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: valokuvaus, tietoinen läsnäolo, mietiskely, havainnointi, voimaantuminen, itsekasvatus, elämäntaito
Tyyneys ja hiljaisuus niin ihmisen mielessä kuin elinympäristössä ovat katoamassa samalla kiihtyvällä nopeudella kuin eliölajit maapallolta. Merkitsevät muutokset ja tärkeät oivallukset syntyvät kuitenkin usein hiljaisuudessa. Ne viriävät pienissä havainnoissa ja havahtumisissa, tunteiden, ajattelun ja toiminnan arkisissa muutoksissa. Lempeä linssi vie lukijansa katsomisen ja valokuvaamisen avulla hiljaisuuden kiehtoville poluille. Teoksen sivuilta avautuu tienviittoja levollisen tilan löytämiseen itsessä, suhteessa toiseen ihmiseen ja todellisuuteen. Kirjan käytännölliset harjoitukset johdattavat länsimaissa nousussa olevaan meditatiiviseen ja kontemplatiiviseen valokuvaukseen.

Johanna ja Juha Tanska ovat maanläheistä elämäntapaa etsivä aviopari. Lampaiden kasvattamisen ohessa Juha toimii kirkkoherrana ja Johanna perheneuvojana. Juha Tanska on kouluttautunut myös voimauttavan valokuvauksen ohjaajaksi. Tanskat ovat julkaisseet yhdessä teokset Silitä kissaa - Hengellisiä harjoituksia hengästyneille (2010), Talo minussa, minä talossa - Meditatiivinen sisustuskirja (2011) ja Alussa oli puutarha - Viisaus kasvaa maasta (2013).


Katso myös näitä tuotteita