Kuninkaallisia naisia — Elämää aikamme hoveissa

Vainikainen, Tuula
Nimeke: Kuninkaallisia naisia — Elämää aikamme hoveissa
Tekijät: Vainikainen, Tuula (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523547100
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.3.2023
Hinta: 33,90 € (30,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 270
Tuoteryhmät: Yhteiskunta, ympäristö
Elämäkerrat, henkilöhistoria
Kirjastoluokka: 99.13 Elämäkerrat. Muistelmat, yhteiskuntaelämän, kasvatuksen ja maanpuolustuksen edustajat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: naiset, hovit, kuningashuoneet, kuninkaalliset, sukupuoliroolit, julkisuuskuva, perhesuhteet, historia
Äänikirja, 2023
MP3
20,00 €

Elegantteja edustusasuja, satumaisia häitä, PR-työtä historiallisissa kulisseissa sekä alati kannoilla juoksevia paparazzeja. Kuninkaallisten arki on kaukana tavallisten ihmisten elämästä, ja ehkä juuri siksi heidän edesottamuksensa kiinnostavat monia.

Tuula Vainikainen kirjoittaa teoksessaan Euroopan hovien naisista ja heidän välisistään suhteista: hallitsijoista, puolisoista, äideistä, tyttäristä, anopeista ja miniöistä. Mukana on kiehtovia naishahmoja Alankomaiden muotikuningatar Maximasta Mette-Maritiin, yksinhuoltajaäitiin, josta tuli Norjan kruununprinsessa – unohtamatta 70 vuotta Yhdistynyttä kuningaskuntaa hallinnutta Elisabet II:ta.

Millaisia naisia nämä miljoonien seuraamat ”siniveriset” ovat? Entä kun satu käy toteen ja kaukana kuninkaallisista piireistä kasvanut koulutettu tyttö kohtaa oikean prinssin? Herkullinen lukupaketti tarjoaa ruhtinaallisen annoksen naisvoimaa.

Tuula Vainikainen on turkulainen tiedottaja ja terveys- ja perheasioihin erikoistunut toimittaja. Hänet on valittu vuoden tiedetoimittajaksi 2010. Vainikainen on historian maisteri, ja hänet tunnetaan myös kuninkaallisasiantuntijana. Hän on kirjoittanut useita tietokirjoja eri aloilta.


Katso myös näitä tuotteita