Kuka keksi banaanipotkun — ja muita futisfaktoja Suomesta

Nuuttila, Kalle
Nimeke: Kuka keksi banaanipotkun — ja muita futisfaktoja Suomesta
Tekijät: Nuuttila, Kalle (Kirjoittaja)
Kaarakainen, Sami (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523542884
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,90 € 13,93 € (12,66 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 55
Tuoteryhmät: Lasten- ja nuortenkirjat
Lasten tietokirjat
Kirjastoluokka: L79.31 Jalkapallo
Ikäsuositus: 8
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jalkapallo, jalkapalloilijat, joukkueet (urheilu), urheilu- ja liikuntaseurat, urheiluliigat, historia
Kaiva kannatushuivi esiin, ota mukava asento ja tartu kirjaan! Tämän opuksen sivuilla kotimaisen jalkapallon historian lehdet kohisevat kuin Saviniemen kentän katsomo syksyllä 2005.

Yli sataan vuoteen jalkapalloa mahtuu rutkasti ikimuistoisia hetkiä ja pelaajia. Tiedätkö koska ja missä ensimmäisestä Suomen mestaruudesta pelattiin? Kuka tarjosi vastustajalle pastilleja? Tai minkä joukkueen kannattajat kajauttavat ilmoille Banzai-huudon? Innostava koko perheen tietokirja valottaa suomalaista pääsarjatason jalkapalloa monelta kantilta. Sami Kaarakaisen upea nelivärikuvitus viimeistelee vauhdikkaan kokonaisuuden.


Kalle Nuuttila on kustannusalan ja urheilukenttien moniottelija. Jalkapallon saralla Nuuttila on voittanut Kuhmoisten kyläturnauksen, lanseerannut vauvanvaatemalliston joukkueelleen sekä kamppailut jalkapallotriathlonin maailmanmestaruudesta.
Sami Kaarakainen on monipuolinen kuvittaja-graafikko. Rovaniemeläinen Kaarakainen on entinen alasarjatason jalkapalloilija, rantafutiksen, umpihankifutiksen ja suopotkupallon konkari ja säännöllisen epäsäännöllinen näky RoPSin kotipelien katsomossa.


Katso myös näitä tuotteita