Kriisityön käsikirja — käytännön opastusta traumaattisen kriisin kohdatessa

Pohjolan-Pirhonen, Carita; Poutiainen, Kirsti; Samulin, Helena
Nimeke: Kriisityön käsikirja — käytännön opastusta traumaattisen kriisin kohdatessa
Tekijät: Pohjolan-Pirhonen, Carita (Toimittaja)
Poutiainen, Kirsti (Toimittaja)
Samulin, Helena (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789516075627
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 43,70 € (39,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 1. painos, 2007
Kieli: suomi
Sivumäärä: 205
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Psykologia
Kirjastoluokka: 59.23 Tapaturmantorjunta. Ensiapu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kriisityö, kirkon työntekijät, kriisit, traumat, debriefing, onnettomuudet, suuronnettomuudet
Paljon on puhuttu viime aikoina suuronnettomuuksista. Kuitenkin joka päivä sattuu vääjäämättä myös pienempiä onnettomuuksia, jotka asianosaisille ovat aina suuria sokkeja, elämänmuutoksia ja surun aiheita.

Seurakuntien työntekijät ja muut ammattiauttajat joutuvat nykyisin yhä useammin tilanteisiin, joissa pitää nopeasti alkaa purkaa äkillisen kriisin aiheuttamaa sokkia tai ruveta pikaisesti ehkäisemään mahdollisesti syntymässä olevaa traumaa. Yhtenäistä opaskirjaa tällaiseen ohjeistukseen ei ole, joten tämä kirja on enemmän kuin tarpeen monella työsaralla.

Teos on muodoltaan helposti luettava ja hakusanat nopeasti löydettävissä. Sieltä voi poimia hakusanoilla eri kohdista esimerkiksi näin: tulevaisuuden uhkat/ pandemia, säteily jne.; kriisin kokeneen (ihmisen/seurakuntalaisen) kohtaaminen; kuolinviestin vieminen; onnettomuudet, auto-onnettomuudet; leiriohjeet; itsemurhat; sururyhmät; pappi ja vaikeat siunaustilaisuudet; pieni lapsi (häntä kohdannut onnettomuus/hänelle kertominen) jne.


Katso myös näitä tuotteita