Kiitollisuuden jooga — Hyvinvointia jokaiseen päivään

Harjunpää, Heli
Nimeke: Kiitollisuuden jooga — Hyvinvointia jokaiseen päivään
Tekijät: Harjunpää, Heli (Kirjoittaja)
Harjunpää, Johanna (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789522888358
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 31,90 € (29,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 134
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Hyvinvointi ja terveys
Kirjastoluokka: 59.33 Rentoutus. Uni. Unettomuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jooga, hyvinvointi, harjoitukset, asennot (ruumiinasennot), harjoitteet, hengitys, rentoutus, tasapaino, hengellisyys
Hyvän olon ainekset ovat lopulta varsin yksinkertaisia - levollinen läsnäolo ilman arvostelua, luonnollinen hengitys ja liike sekä kohtuullinen ravinto.

Heli Harjunpään Kiitollisuuden jooga -teos johdattaa mielen ja kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin joogan avulla. Teos opastaa kuulostelemaan omaa tilaa levollisesti, ilman suorittamista. Silloin myös kiitollisuuden kokemus saa tilaa kasvaa, ja elämän mielekkyyden tunto vahvistuu.

Kiitollisuuden jooga perustuu lempeisiin liikkeisiin, jotka auttavat levollisuuden löytämisessä ja tukevat tasapainoa, liikkuvuutta ja lihasvoimaa. Teos ei edellytä aiempaa joogan harrastamista ja soveltuu eri-ikäisille. Mukana on myös tuolijoogaharjoituksia, jotka sopivat kaikille ja esimerkiksi taukojumpaksi työpaikalle.

Heli Harjunpää on espoolainen sairaalapastori, joogaopettaja, työnohjaaja, kouluttaja ja tietokirjailija. Hän ohjaa mm. iäkkäiden joogaryhmiä ja on harrastanut joogaa yli 20 vuotta. Hän on kirjoittanut joogasta aiemmin mm. teoksen Hiljaisuuden tie.


Katso myös näitä tuotteita