Keskustan kuiskaaja — Vuoteni politiikassa

Laaninen, Timo
Nimeke: Keskustan kuiskaaja — Vuoteni politiikassa
Tekijät: Laaninen, Timo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523542808
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,90 € 25,13 € (22,85 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 382
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Elämäkerrat, henkilöhistoria
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: poliitikot, puoluesihteerit, poliittiset avustajat, toimittajat (media), papit, keskustapuolueet, poliittinen toiminta, puoluepolitiikka, poliittinen historia
Timo Laanisen muistelmat ovat ainutkertainen kuvaus Suomen poliittisen lähihistorian tapahtumista ja politiikanteon maailmasta.

Aho, Jäätteenmäki, Vanhanen, Sipilä - Timo Laaninen on ollut viime vuosikymmenien poliittisen vallankäytön ytimessä: hän on työskennellyt neljän keskustalaisen pääministerin erityisavustajana, Suomen Keskustan puoluesihteerinä ja monissa poliittisissa luottamustehtävissä. Näkökulmaa yhteiskunnalliseen vallankäyttöön on tarjonnut myös toimittajan ura Suomenmaassa.

Keskustan kuiskaaja -teoksessa Laaninen kertoo vuosistaan politiikassa, Suomen Keskustan taustavaikuttajana ja puolueen luotettuna monitoimimiehenä. Matkaan 1970-luvun koululaispolitiikasta viime vuosiin mahtuu paljon: poliittisia voittoja ja tappioita, historiaan piirtyneitä dramaattisia hetkiä ja rutkasti jalkatyötä. Suomen mukana on noina vuosina muuttunut myös Suomen Keskusta.

Timo Laaninen on hallintotieteiden ja teologian maisteri. Politiikan tehtävien lisäksi hän on työskennellyt pitkään toimittajana ja viime vuosina pappina.


Katso myös näitä tuotteita