Kehon viisaat viestit — Kuuntele, tiedosta ja voi paremmin

Palomäki, Karita; Siira, Juha
Nimeke: Kehon viisaat viestit — Kuuntele, tiedosta ja voi paremmin
Tekijät: Palomäki, Karita (Kirjoittaja)
Siira, Juha (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543416
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 21.1.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 21.1.2022
Hinta: 31,90 € (29,00 € alv 0 %)


Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Uutuudet
Ihmissuhteet ja elämäntaito
Hyvinvointi ja terveys
Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Stressi ja kiire muokkaavat suhdetta omaan kehoomme: saatamme vieraantua siitä emmekä osaa enää kuulla sen viestejä. Väsymyksellä ja kivulla on kuitenkin tärkeää sanottavaa. Ne kertovat siitä, miten kehomme ja mielemme todella voivat.

Kehon viisaat viestit auttaa lukijaa ymmärtämään kehoaan ja rakentamaan siihen uudelleen kokonaisvaltaisen yhteyden. Kirjan uudistetussa versiossa käsitellään myös yleisiä toiminnallisia oireita ja sairauksia, kuten kroonista väsymysoireyhtymää, toiminnallisia hengityshäiriöitä ja suolisto-oireita. Näidenkin oireiden taustalla on tyypillisesti stressiä, tunnekuormia ja raskaita elämäntilanteita, jotka usein jäävät sairauden hoidossa tunnistamatta. Kirjassa käsitellään myös koronavirusinfektion pitkäaikaisoireiden eli long covidin hoitoa.

Kirjan konkreettiset harjoitukset ja kysymykset auttavat vapautumaan stressistä ja vaikuttamaan kipuun ja sen kokemiseen.

Karita Palomäki on psykofyysinen fysioterapeutti, NLP-työnohjaaja ja EFT-kouluttaja. Juha Siira on kipupsykologi, psykoterapeutti ja kouluttaja. Siira on julkaissut yhdessä Mikael Saarisen kanssa mm. teokset Tunteet kehossa (2021) ja Tunnekartalle (2011).


Katso myös näitä tuotteita