Kehityspsykologiaa lapsuudesta vanhuuteen

Nurmiranta, Hanna; Leppämäki, Päivi; Horppu, Sari
Nimeke: Kehityspsykologiaa lapsuudesta vanhuuteen
Tekijät: Nurmiranta, Hanna (Kirjoittaja)
Leppämäki, Päivi (Kirjoittaja)
Horppu, Sari (Kirjoittaja)
Polkutie, Anita (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789516079892
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,90 € (31,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Sarja: Practica
Painos: 5. painos, 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 148
Tuoteryhmät: Oppikirjat ja -materiaalit
Sosiaali- ja terveysala
Kirjastoluokka: K14.6 Kehityspsykologia
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kehityspsykologia, psyykkinen kehitys, persoonallisuuden kehitys, sosiaalinen kehitys, elämänkaari, lapsuus, nuoruus, aikuisuus, vanhuus, ikäkaudet, psykologia
Ihmisen psykologinen kehitys alkaa jo kohdussa ja jatkuu syntymän jälkeen läpi koko elämän. Tämä kehitys on monimuotoista ja vaiheittaista, ja siihen vaikuttavat monet tekijät, joiden ansiosta meistä kehittyy ainutkertaisia yksilöitä. Kirja tarjoaa tietoa ihmisen psykologisesta kehityksestä vauvaiästä vanhuuteen, ja kirjan tavoitteena on tarjota välineitä tämän kehityksen ymmärtämiseen sekä tiedon soveltamiseen niin omassa elämässä kuin työssä.

Teos on tarkoitettu ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon oppimateriaaliksi, ja siinä on otettu huomioon syksyllä 2010 voimaan tulevat sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tutkinnonperusteet. Kirja soveltuu lähihoitajakoulutuksen lisäksi kaikille niille, jotka tarvitsevat tietoa ihmisen psyykkisestä kehityksestä esimerkiksi kasvatus-, hoito-, huolenpito- ja kuntoutustyössä. Helppolukuisuus tekee kirjasta soveltuvan myös itsenäiseen opiskeluun.

Hanna Nurmiranta on psykologian maisteri, joka työskentelee opettajana sosiaali- ja terveysalan perustutkintokoulutuksessa. Päivi Leppämäki on helsinkiläinen psykologi ja psykologian opettaja, joka työskentelee tällä hetkellä kuntoutusasiakkaiden parissa. KM, sh, työnohjaaja Sari Horppu toimii puolestaan psykologian, kriisityön ja hoitotyön opettajana Kouvolan seudun ammattiopistossa. Kirjan on kuvittanut Anita Polkutie.


Katso myös näitä tuotteita