Ilkeät ihmiset — Tunnista, vältä ja pidä puolesi

Viljamaa, Janne
Nimeke: Ilkeät ihmiset — Tunnista, vältä ja pidä puolesi
Tekijät: Viljamaa, Janne (Kirjoittaja)
Katajisto, Oskari (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523548428
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.9.2023
Hinta: 19,95 € 13,97 € (12,70 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 7t 17m 0s
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
Äänikirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: vihamielisyys, kiusaaminen, henkinen väkivalta, käyttäytymismallit, sosiaalinen vuorovaikutus, elämäntaito, narsismi, psykopatia, itseluottamus, itsekasvatus
E-kirja, 2023
EPUB
13,23 €

Kovakantinen kirja, 2023

22,33 €

Miksi joku tahtoo pahoittaa toisen mielen, kiusata ja nöyryyttää? Ilkeys on vallankäyttöä, jonka taustalla voi olla monia syitä heikosta tunneälystä psyykkiseen häiriöön. Usein häijyt sanat ja teot kumpuavat kateudesta, katkeruudesta tai epävarmuudesta.

Janne Viljamaa tutustuttaa teoksessaan ilkeyden moniin kasvoihin sekä neuvoo lukijaa pelastamaan oman nahkansa. Miten vastustaa työpaikan kiusaajaa? Kuinka suhtautua sovinistin tölväisyihin? Miten erottaa toimiva ihmissuhde myrkyllisestä suhteesta?

Pahalle pitää panna hanttiin. On tärkeää oppia tervettä itsekkyyttä ja turvata oma selviytymisensä – sanomalla vastaan, pitämällä kiinni oikeuksistaan ja tarvittaessa ottamalla jalat alle. Tärkeää on myös tunnistaa ilkeyden versot omassa mielessään, katkaista ne ja valita inhimillisyys.

Sosiaalipsykologi, opettaja ja kouluttaja Janne Viljamaa on kirjoittanut useita kirjoja psykologian eri ilmiöistä narsismista aggressioon ja lahjakkuudesta häpeään. Hänen edellinen teoksensa on Itsetunnon voima (2022).


Katso myös näitä tuotteita