Ilkeät ihmiset — Tunnista, vältä ja pidä puolesi

Viljamaa, Janne
Nimeke: Ilkeät ihmiset — Tunnista, vältä ja pidä puolesi
Tekijät: Viljamaa, Janne (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523548411
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 10.8.2023
Hinta: 18,90 € (17,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 170
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Psykologia
Elämäntaito
E-kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Äänikirja, 2023
MP3
19,95 €

Kovakantinen kirja, 2023

31,90 €

Miksi joku tahtoo pahoittaa toisen mielen, kiusata ja nöyryyttää? Ilkeys on vallankäyttöä, jonka taustalla voi olla monia syitä heikosta tunneälystä psyykkiseen häiriöön. Usein häijyt sanat ja teot kumpuavat kateudesta, katkeruudesta tai epävarmuudesta.

Janne Viljamaa tutustuttaa teoksessaan ilkeyden moniin kasvoihin sekä neuvoo lukijaa pelastamaan oman nahkansa. Miten vastustaa työpaikan kiusaajaa? Kuinka suhtautua sovinistin tölväisyihin? Miten erottaa toimiva ihmissuhde myrkyllisestä suhteesta?

Pahalle pitää panna hanttiin. On tärkeää oppia tervettä itsekkyyttä ja turvata oma selviytymisensä - sanomalla vastaan, pitämällä kiinni oikeuksistaan ja tarvittaessa ottamalla jalat alle. Tärkeää on myös tunnistaa ilkeyden versot omassa mielessään, katkaista ne ja valita inhimillisyys.

Sosiaalipsykologi, opettaja ja kouluttaja Janne Viljamaa on kirjoittanut useita kirjoja psykologian eri ilmiöistä narsismista aggressioon ja lahjakkuudesta häpeään. Hänen edellinen teoksensa on Itsetunnon voima (2022).


Katso myös näitä tuotteita