Ihme — Rippikoulun ohjaajan kirja

Pruuki, Heli; Pruuki, Lassi; Pulkkinen, Jari
Nimeke: Ihme — Rippikoulun ohjaajan kirja
Tekijät: Pruuki, Heli (Kirjoittaja)
Pruuki, Lassi (Kirjoittaja)
Pulkkinen, Jari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522889645
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 40,50 € (36,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 252
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Rippikoulu- ja isostoiminta
Kirjastoluokka: 25.3 Kristillinen opetus ja kasvatus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rippikoulu, kristillinen kasvatus
E-kirja, 2019
EPUB
39,00 €

Pehmeäkantinen kirja, 2018

19,40 €

Ihme on nuorten nuorille kirjoittama rippikoulukirja. Se koostuu tarinasta, jossa viisi nuorta käy rippikoulua ja pohtii elämää, sekä katekismuksesta, johon tarinan tapahtumat linkittyvät. Tarinan kohtaukset ja teemat ovat ideoineet 11 nuorta ja ne on kirjannut Heli Pruuki.

Ihmeen ohjaajan opas tuo käytäntöön uuden rippikoulusuunnitelman keskeiset periaatteet. Niitä se rakentaa Löytöretki-sarjan oppaan vahvalle pohjalle. Mukana ovat myös käytännön vinkit nuorten tarinan käyttöön rippikoulun opetuksessa.

Teologian tohtorit Heli Pruuki ja Lassi Pruuki asuvat Janakkalassa. Heli Pruuki työskentelee perhetyön asiantuntijana Kirkkohallituksessa ja Lassi Pruuki työnohjaajana ja kouluttajana Dialogic-yhteisössä. Molemmilla on laaja kirjallinen tuotanto, muun muassa Löytöretki-rippikoulumateriaali vuodelta 2002. Akaalla asuva teologi Jari Pulkkinen työskentelee Kirkkohallituksessa rippikoulutyön asiantuntijana.

Rippikoululaisen kirjan tarinan ovat ideoineet nuoret Sara Ammor, Henry Knuuttila, Viivi Koski, Siina Kuusela ja Roope Lintula Tampereelta, Okko Saastamoinen ja Helmi Uuksulainen Helsingistä sekä Eetu Peltokangas Toholammilta, Helmi Pruuki Janakkalasta, Ella Rantala Paimiosta ja Essi Toivonen Espoosta.


Katso myös näitä tuotteita