Hengitä tämä hetki — Hengitys ja lupa olla

Martin, Minna
Nimeke: Hengitä tämä hetki — Hengitys ja lupa olla
Tekijät: Martin, Minna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523545434
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 28.3.2022
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 260
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Hyvinvointi ja terveys
Kirjastoluokka: 59.33 Rentoutus. Uni. Unettomuus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: hengitys, psykofyysinen hengitysterapia, itsehoito, hoitomenetelmät, itsesäätely (psykologia), itsetuntemus, henkinen hyvinvointi, fyysinen hyvinvointi, lepo, rentoutus, tietoinen läsnäolo, harjoitukset
Äänikirja, 2024
MP3
20,90 €

Aina emme pysty muuttamaan meitä ympäröiviä olosuhteita, mutta omaan hengitykseemme ja sitä kautta kokemukseemme voimme vaikuttaa. Vaikka olisimme ahdistuneita, stressaantuneita tai poissa tolaltamme, voimme silti hengittää. Hengitys auttaa meitä lepäämään ja rauhoittumaan, hyväksymään tunteemme ja suhtautumaan itseemme myötätuntoisesti.

Psykologi Minna Martin avaa teoksessaan hengityksen merkitystä hyvinvoinnin, itsetuntemuksen ja itsesäätelyn välineenä. Yksinkertaisten harjoitusten avulla voimme kohdata oman haavoittuvuutemme, päästää hetkeksi irti vaatimuksistamme ja löytää hengittämisen nautinnon. Sisäinen voimamme, mielenrauha ja muutoksen mahdollisuus - nuo kaikki ovat vain muutaman henkäyksen päässä.

Minna Martin on psykologi ja psykoterapeutti, jolla on laajasti kokemusta psykofyysisestä työstä sekä yksilöpotilaiden että terapia- ja koulutusryhmien parissa. Minna Martinille myönnettiin Vuoden 2023 Tietokirjailijapalkinto ja hänet valittiin 2015 Vuoden psykologiksi. Martin asuu Turussa. Hän on kirjoittanut mm. teokset Hengitys virtaa (2018), Mieli meissä (2019, yhdessä Matti Keinäsen kanssa), Mielelläni kehossani (2020, yhdessä Petra Saarnirannan kanssa) ja Saa jännittää (2021).


Katso myös näitä tuotteita