Yksisarvisakatemia - Sophian kutsu

Nosy Crow Ltd
Nimeke: Yksisarvisakatemia - Sophian kutsu
Alkuteos: Unicorn Academy. Sophia’s invitation.
Tekijät: Nosy Crow Ltd (Kirjoittaja)
Falk, Tanja (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789524130332
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 7.6.2024
Hinta: 20,00 € (18,18 € alv 0 %)

Alkuteos: Unicorn Academy. Sophia’s invitation.
Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 1. painos, 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 152
Tuoteryhmät: Uutuudet
Lasten- ja nuortenkirjat
Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Sophia ei ole niin tavallinen kuin on luullut. Kohtalo on päättänyt, että hänet on tarkoitettu tekemään jotain hyvin erityistä.

Sophia kutsutaan oppilaaksi todelliseen unelmakouluun, Yksisarvisakatemiaan. Koulun aloittaville oppilaille nimetään omat, upeat yksisarvisratsut. Sophia ei malta odottaa, että hänestä tulee oikea yksisarvisratsastaja. Ja mikä tärkeintä: yksisarvisratsastajista tulee vehreän Yksisarvissaaren suojelijoita. Aivan ensin on kuitenkin löydettävä oman yksisarvisen, Villitähden, erityiset taikavoimat.

Oppilaiden päivät täyttyvät ratsastuksesta, koulutehtävistä, ystävistä ja aimo ripauksesta taikaa. Sophia vain ei aina muista noudattaa kaikkia sääntöjä - ja joskus niistä poikkeaminen onkin tarpeen. Elämä saarella ei nimittäin ole pelkkää säihkettä, hattaraa ja sateenkaaria. On myös huurumörköjä, suohiisiä ja hopeavuorikyklooppeja. Ja kaiken takana vaanii pimeyden synkimmät voimat: Julmalan kalsea kuningatar Ravenzella apureineen. Pian Sophia huomaa, että Yksisarvissaari taikavoimineen on suuressa vaarassa. Löytävätkö Sophia ja hänen uudet ystävänsä rohkeuden taistella pahuutta vastaan?


Katso myös näitä tuotteita