Yhteistyötä koreittain — Seurakunta varhaiskasvatuksen, koulun ja oppilaitosten kanssa

Yli-Koski-Mustonen, Sanna
Nimeke: Yhteistyötä koreittain — Seurakunta varhaiskasvatuksen, koulun ja oppilaitosten kanssa
Tekijät: Yli-Koski-Mustonen, Sanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523541108
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,90 € (32,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 251
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Yleinen seurakuntatyö
Kirjastoluokka: 38.7 Nuorisotyö. Lapsityö
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: seurakunnat, varhaiskasvatus, koulut, oppilaitokset, toisen asteen koulutus, yhteistyö, kumppanuus, yleissivistävä koulutus, juhlat, koulujuhlat, uskonnolliset juhlat
Seurakunnan ja kunnan välisessä yhteistyössä on valtavasti mahdollisuuksia. Erityisesti varhaiskasvatuksen, koulun ja oppilaitosten kanssa tehtävän yhteistyön avuksi on hahmoteltu neljä kumppanuuden koria, joiden avulla on helppo tarkastella eri yhteistyön muotoja ja mahdollisuuksia. Tähän kirjaan on koottu runsaasti käytännönläheisiä ja käytössä olevia ajatuksia ja ideoita yhteistyön tueksi. Toimintavinkit on ryhmitelty selkeästi neljään koriin: yleissivistävä opetus, perinteiset juhlat, uskonnolliset tilaisuudet sekä kasvun ja hyvinvoinnin tuki. Tarkoituksena on innostaa ja rohkaista yhteistyöhön, auttaa löytämään oma yhteistyön tekemisen tapa omalla paikkakunnalla.

Yhteistyötä koreittain on hyödyllinen perusteos niin kirkon kuin yhteiskunnan kasvatustyötä tekeville ja alalle opiskeleville, huoltajille sekä kirkon ja yhteiskunnan yhteistyöstä kiinnostuneille. Yhteistyön mahdollisuuksia on täydet neljä korillista!

Sanna Yli-Koski-Mustonen on kasvatustieteen maisteri, lastentarhanopettaja ja sosionomi-kirkon nuorisotyönohjaaja, jota kiinnostavat kirkon ja yhteiskunnan kasvatustyön rajapinnat ja uudenlaisten toimintamallien kehittäminen lasten ja perheiden parhaaksi.
Teoksen ajatukset ja ideat hän on kerännyt kasvatuksen ammattilaisilta ympäri Suomea.


Katso myös näitä tuotteita