Yhteisönä verkossa — Miten rakennat digiseurakuntaa

Sandberg, Johanna
Nimeke: Yhteisönä verkossa — Miten rakennat digiseurakuntaa
Tekijät: Sandberg, Johanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523545151
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 18,90 € (17,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Kirkolliset ja seurakuntatyön kirjat sekä materiaalit
Yleinen seurakuntatyö
Kirjastoluokka: 25 KÄYTÄNNÖLLINEN TEOLOGIA. KRISTINUSKO
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: verkkoviestintä, seurakunnat, seurakuntaelämä, viestintä, verkkoyhteisöt, yhteisöllisyys, kohtaaminen, verkkoympäristö, virtuaaliympäristö, digitalisaatio, kirkko (instituutio)
Kirkko teki kaikkien aikojen digiloikan maaliskuussa 2020, kun pienimpienkin seurakuntien jumalanpalveluselämä siirtyi verkkoon. Mutta mitä muuta digiseurakunta on kuin yhdensuuntaisia jumalanpalveluslähetyksiä ja tekniikkaa? Miten seurakuntayhteys voi toteutua verkossa?

Tämä käytännönläheinen opas pureutuu seurakuntayhteisön olemukseen ja sen mahdollisuuksiin verkkoympäristössä. Se johdattaa lukijansa kädestä pitäen tarjolla olevan tekniikan täysipainoiseen hyödyntämiseen ja herättelee pohtimaan, mihin ja miten verkkoa kannattaa seurakuntaelämässä käyttää.

Verkko on yksi tila kohdata seurakuntalaisia. Vaikka kriisi ajoi kirkon verkkoon, sen ei välttämättä kannata heti poistua sieltä.

Riihimäkeläinen TM Johanna Sandberg työskentelee yhteisövalmentajana Hengen uudistus kirkossamme -yhdistyksessä. Hän on perehtynyt seurakuntayhteisöjen rakentamiseen ja valmentamiseen sekä kehittänyt vuorovaikutuksellisia verkkotuotantoja isoista yleisötapahtumista valmennuksiin, striimeihin ja rukoushetkiin.


Katso myös näitä tuotteita