Voi vauva! — Eka vuosi vanhempana ja kuinka siitä selvitään

Majamaa, Maiju; Makkonen, Nita
Nimeke: Voi vauva! — Eka vuosi vanhempana ja kuinka siitä selvitään
Tekijät: Majamaa, Maiju (Kirjoittaja)
Makkonen, Nita (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523546578
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 1.8.2023
Hinta: 31,90 € 22,33 € (20,30 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 229
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Kasvatus
Elämäntaito
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: vanhemmuus, äitiys, vanhempi-lapsisuhde, vauvat, vastasyntyneet, syntymä, lapset (perheenjäsenet), elämänmuutokset, vauvaperheet, arki, lastenhoito, imetys, ravitsemus, uni (lepotila), univaje, synnytysmasennus, raskaus, äitiysvapaa, parisuhde, lapsen kehitys, tukimuodot, äidit, jaksaminen, kokemukset
E-kirja, 2023
EPUB
13,23 €

Äänikirja, 2023
MP3
13,97 €

Kun vauva tulee taloon, mikään ei ole ennallaan. Vanhemmuus on ihanaa, mutta se herättää myös ristiriitaisia tunteita. Ensimmäisenä vuonna edessä on monia asioita, joita kukaan ei ole koskaan kertonut tuleville vanhemmille.
Voi vauva! tarjoaa lempeää vertaistukea vauvavuoden aallokoihin hyviä hetkiä unohtamatta. Kirjoittajat kertovat avoimesti ja samaistuttavasti kokemuksistaan – imetyksen haasteista, parisuhteen muuttumisesta, tukiverkoston puutteesta ja somen kaikkitietävistä vauvaryhmistä.
Kirjaan on haastateltu myös muita vanhempia ja asiantuntijoita. Oman tarinansa vanhemmuuden alkutaipaleelta kertovat muun muassa kirjailija Anna-Leena Härkönen, somevaikuttaja Natalia Salmela, sijoittaja Merja Mähkä, muusikko Leo Stillman ja taitoluisteluvalmentaja Beata Leppilampi.

Toimittajataustainen Maiju Majamaa työskentelee copywriterina. Hän on yksi Äiti aallokossa -kirjan (2018) tekijöistä. Maijun perheeseen kuuluvat mies ja kouluikäinen poika. Nita Makkonen työskentelee featuretoimittajana ja tuottajana. Hänen intohimonsa on kertoa tarinoita tavallisten ihmisten elämästä. Nitan perheeseen kuuluvat 3-vuotias tytär ja puoliso.


Katso myös näitä tuotteita