Virtahepo makuuhuoneessa — Miksi rakastaa voi vain vapaudessa

Hellsten, Tommy
Nimeke: Virtahepo makuuhuoneessa — Miksi rakastaa voi vain vapaudessa
Tekijät: Hellsten, Tommy (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543737
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.5.2021
Hinta: 21,90 € (19,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Ihmissuhteet ja elämäntaito
Elämäntaito
E-kirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: elämäntaito, hengellisyys, identiteetti, ihmissuhteet, läheisyys, parisuhde, persoonallisuuden kehitys, rakastuminen, rakkaussuhde, sitoutuminen, tietoisuus, tunteet
Äänikirja, 2021
MP3
23,90 €

Suhde toiseen ihmiseen on syvin inhimillinen tarpeemme. Rakkaus on - keveää, raskasta, ihanaa, kamalaa. Ja vaikka toisin haluaisimme, monesti vaikeaa.

Tommy Hellsten kirjoittaa uutuusteoksessaan rakkaudesta. Sen tosi kasvualusta voi olla vain vapaus ja erillisyys. Kuitenkin tuomme suhteeseen helposti menneisyytemme haavat, velvoitamme toista ja takerrumme häneen - silloin rakkautta kuormittaa tiedostamattomuuden virtahepo. Se estää aidon kohtaamisen, läheisyyden ja saa meidät odottamaan toiselta täydellisyyttä.

Tosi rakkaus ei vaadi, se antaa. Vasta kun kohtaan omat haavani, osaan päästää toisen vapaaksi. Vasta silloin hän voi tulla luokseni.

Tommy Hellsten on kirjailija, terapeutti ja kouluttaja. Hänen laajaan tuotantoonsa kuuluvat mm. klassikkoteokset Virtahepo olohuoneessa (1991) ja Saat sen mistä luovut (2000) sekä Enää en pelkää (2019). Hellstenin teoksia on käännetty useille eri kielille.


Katso myös näitä tuotteita