Vihreä rukouskirja

Kantala, Pirjo; Viljanen-Pihkala, Anna-Maija
Nimeke: Vihreä rukouskirja
Tekijät: Kantala, Pirjo (Kirjoittaja)
Viljanen-Pihkala, Anna-Maija (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523548886
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 15.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 15.9.2024
Hinta: 33,90 € (30,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Uutuudet
Uskonto ja filosofia
Rukous ja spiritualiteetti
Tulossa
Kirjastoluokka: 24.11 Rukous. Hartaudenharjoitus
Avainsanat: rukous, luontosuhde, Franciscus Assisilainen, Anna-Maija Raittila, kelttiläisyys, luontohengellisyys, ilmastonmuutos, vastuullinen elämäntapa, meditaatio, lemmikit
Vihreä rukouskirja jatkaa suosittua monipuolisten ja käytännönläheisten rukouskirjojen sarjaa. Pirjo Kantalan ja Maikki Viljanen-Pihkalan toimittaman teoksen tekstit ja rukoukset liittyvät erityisesti luontoaiheisiin. Teos johdattaa kiittämään luonnon kauneudesta, kuuntelemaan puiden huminaa ja aistimaan kukkien tuoksua, mutta myös etsimään rauhaa ja sovintoa ilmastoahdistuksen keskellä. Kirja kutsuu tarkastelemaan omaa elämää luonnon näkökulmasta. Miten elää sopusoinnussa ja tasavertaisena luonnon kanssa? Kirjassa on oma osastonsa myös lemmikkiystävien rukouksia ja siunauksia varten.

Rovasti Pirjo Kantala on ollut mukana toimittamassa sarjan aiempia rukouskirjoja ja kirjoittanut rukouksia myös muihin julkaisuihin. Hänen sydäntään lähellä ovat luonnossa vaeltelu, lemmikit ja hiljaisuuden vaaliminen. TT Anna-Maija Viljanen-Pihkala toimii pappina Helsingin tuomiokirkkoseurakunnassa. Hän on perheenäiti, joka tykkää retkeilystä lähiluonnossa ja etsii kohtuullista elämäntapaa.
Lisäksi teoksessa on tekstejä yli muulta 30 kirjoittajalta.


Katso myös näitä tuotteita