Valokuva Jeesuksesta — Torinon käärinliina tieteen, historian ja Uuden testamentin valossa

Hiltunen, Juha
Nimeke: Valokuva Jeesuksesta — Torinon käärinliina tieteen, historian ja Uuden testamentin valossa
Tekijät: Hiltunen, Juha (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522885760
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,90 € (31,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 488
Tuoteryhmät: Uskonto ja filosofia
Kristillinen usko
Kirjastoluokka: 23 DOGMATIIKKA. KRISTILLINEN ETIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: Torinon käärinliina, pyhäinjäännökset, kristinusko, aitous, autenttisuus, väärennökset, kirkkohistoria, eksegetiikka, tutkimushistoria
Torinon käärinliina on yksi tunnetuimmista ja kiistellyimmistä pyhäinjäännöksistä: siinä näkyy ristiinnaulitun miehen hahmo. Perimätieto ja lukuisat tutkijat uskovat sen olleen Jeesuksen käärinliina ja vainajan kuvan painautuneen liinaan.

Monet tutkijat ovat pyrkineet osoittamaan aitousväitteet vääriksi ja käärinliinan keskiaikaiseksi väärennökseksi. Mikä on totuus tästä Torinon Pyhän Johannes Kastajan katedraalissa säilytettävästä liinasta? Mitä historia kertoo sen vaiheista? Mitkä ovat viimeisimmät tieteellisen tutkimuksen tulokset? - Valokuva Jeesuksesta on uusimman tiedon mukaisesti päivitetty laitos aikaisemmasta suositusta teoksesta vuodelta 2009.

Juha Hiltunen on dosentti Oulun yliopistossa. Hän on antropologi, kulttuurihistorioitsija, tietokirjailija ja matkaopas. Nyt ilmestyvä kirja on päivitetty laitos Hiltusen vuonna 2009 ilmestyneestä Valokuva Jeesuksesta? -teoksesta.


Katso myös näitä tuotteita