Valo askeleillani — Pyhiinvaelluksella Suomessa

Aalto, Ilari; Papinaho, Annastiina; Riihihuhta, Larissa
Nimeke: Valo askeleillani — Pyhiinvaelluksella Suomessa
Tekijät: Aalto, Ilari (Kirjoittaja)
Papinaho, Annastiina (Kirjoittaja)
Riihihuhta, Larissa (Kirjoittaja)
Torkki, Usva (Valokuvaaja)
Tuotetunnus: 9789523545380
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 29.3.2022
Hinta: 32,50 € 22,75 € (20,68 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 271
Tuoteryhmät: Uskonto ja filosofia
Rukous ja spiritualiteetti
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: pyhiinvaellukset, perinne, kokemukset, hengellisyys, kiireettömyys, hiljaisuus, pyhyys, vaellusreitit, matkailureitit
Pyhiinvaellus on vaeltamista pyhiin paikkoihin mutta myös syvällisen läsnäolon sävyttämää kulkemista metsäpolulla tai kulttuurimaisemassa. Se kutsuu katsomaan tuttua tuorein silmin, näkemään merkityksiä lähellä, oivaltamaan uutta ja pysähtymään ihmeen äärellä. Vaeltaminen, suuntautuipa se lähelle tai kauas, avaa näköaloja niin avaraan maailmaan kuin kulkijan sisäiseen maisemaan.

Valo askeleillani on matkakertomus kotimaan poluilta - juurista, eksymisistä, muutoksista ja perillepääsystä. Se tarjoaa tuoreen näkökulman kotimaan matkailijoille, luontokohteista ja historiallisista paikoista kiinnostuneille. Teoksen lopussa on poimintoja uusista ja vanhoista kotimaisista vaellusreiteistä.

Ilari Aalto on raisiolainen arkeologi ja keskiajan tutkija. Annastiina Papinaho on turkulainen uskontotieteilijä ja Suomen ensimmäisen pyhiinvaelluskeskuksen projektipäällikkö. Larissa Riihihuhta on naantalilainen kirjastoammattilainen, matkailuopas ja pyhiinvaellusopas. Usva Torkki on tamperelainen valokuvaaja.


Katso myös näitä tuotteita