Välimeren helmet — Matkoja maihin ja kulttuureihin

Väisänen, Liisa
Nimeke: Välimeren helmet — Matkoja maihin ja kulttuureihin
Tekijät: Väisänen, Liisa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523543393
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,90 € (29,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Kirjapaja
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 215
Tuoteryhmät: Yhteiskunta ja kulttuuri
Matkat
Kirjastoluokka: 46 ETELÄ-EUROOPPA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kulttuuri, yhteiskuntakuvaus, sivistys, kulttuurihistoria, historia
E-kirja, 2021
EPUB
22,90 €

Niin kaukaiselta kuin Välimeri, sen hohtava sini ja aaltoja hyväilevä aurinko saattavatkin suomalaisessa talvessa tuntua, Välimeri on meitä lähempänä kuin osaamme arvatakaan. Välimeren alueiden sivistys on eurooppalaisuutemme perusta. Monet alueen maat ja kaupungit ovat suomalaistenkin suosikkimatkakohteita. Nyt sukelletaan moni-ilmeisen Välimeren tuttuihin ja tuntemattomampiinkin kolkkiin!

Kulttuurivaikuttaja ja taidefilosofi Liisa Väisänen on asunut ja työskennellyt koko aikuisikänsä Välimeren maissa. Teoksessaan hän johdattaa lukijan matkalle tuolle kiehtovalle alueelle ja sen rikkaaseen kulttuurihistoriaan. Myös itse koettu ja eletty on vahvasti läsnä teoksessa. Italian, Ranskan ja Espanjan lisäksi kirjassa vieraillaan muun muassa Maltalla, kurkistetaan Kappadokiaan ja hurmaannutaan Istanbulista. Välimeren historia, niin kuin sen nykyisyyskin, on värikäs, ei suinkaan ongelmaton mutta aina elämänmakuinen.

Liisa Väisänen on matkailun ammattilainen, taidefilosofi, kulttuurivaikuttaja sekä suosittu tv-persoona ja luennoitsija. Hän on asunut ja työskennellyt lukuisissa Välimeren maissa. Väisänen on julkaissut aiemmin mm. teokset Kaikki Italiani (2017), Enemmän Espanjaa (2018) ja Ranska, rakkaudella (2019).


Katso myös näitä tuotteita